Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AG TCZEW Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4823
AG TCZEW FC Stoczniowiec
new Tactiek 433
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten excellent
good Passen adequate
average Verdedigen solid


7e minuut.
Pirotti probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kancik krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lupescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lupescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zoliborz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 0:1

7e minuut.
Daar is Naruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón is nu in balbezit. Pai met een sublieme pass. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap. Zoliborz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Striker komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Pirotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotti speelt de bal door. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zoliborz probeert wanhopig de bal te grijpen. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wild geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen. Zoliborz probeert wanhopig de bal te grijpen. Bujok verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pirotti geeft een lange en hoge pass. Wild speelt de bal door. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 0:3

25e minuut.
Pai passt de bal zonder na te denken. Lupescu rent richting de bal. Lupescu passt de bal zonder na te denken. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Zapata komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlič geeft een lange en hoge pass. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 0:4

36e minuut.
Pai is nu in balbezit. Pai passt de bal met de wreef. Luliński rent richting de bal. Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Wodecki passt de bal met de wreef. Tascón speelt de bal door. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński geeft een lange en hoge pass. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Zoliborz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Akif komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tascón passt de bal met de wreef. Daar is Naruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laskowiec is nu in balbezit. Naruszko onderschept slim de pass. Naruszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 60%, FC Stoczniowiec 40%.
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 0:4

47e minuut.
Kikalishvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Wodecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kikalishvili de bal. Kikalishvili passt de bal in één keer door. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 1:4

54e minuut.
Pirotti geeft de bal voor. Kancik is nu in balbezit. Kancik speelt de bal door. Naruszko rent richting de bal. Naruszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kancik passt de bal met de wreef. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Akif speelt de bal door. Pai rent richting de bal. Pai passt de bal met de wreef. Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos passt de bal zonder na te denken. Pavlič probeert naar een medespeler te passen. Luliński is nu in balbezit. Luliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 42%, FC Stoczniowiec 58%.
AG TCZEW - FC Stoczniowiec 1:4