Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2402
Juventus L.D somos pasion
Liga 2 Tactiek tiempo
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.1 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Burduja de bal onder controle te krijgen. Rodal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bobrovnický de bal. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel. Iordache bokst de bal weg. Bobrovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrovnický schiet op doel. Iordache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Judiščák de bal. Costache is nu in balbezit. Kean onderschept slim de pass. Kean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache geeft de bal voor. Mumtazi probeert naar een medespeler te passen. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean schiet op doel. Iordache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobrovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrovnický haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Livaja rent richting de bal. Silvstedt speelt de bal door. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean haalt uit met een fantastische trap. Iordache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 1:0

17e minuut.
Abadía is nu in balbezit. Abadía geeft een lange en hoge pass. Daar is Bobrovnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobrovnický draait met de bal, schiet en ... Iordache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 2:0

26e minuut.
Silvstedt rent richting de bal. Silvstedt passt de bal in één keer door. Livaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean draait met de bal, schiet en ... Iordache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rodal kopt de bal weg. Daar is Bobrovnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kean is nu in balbezit. Kean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 3:0

37e minuut.
Silvstedt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodal. Silvstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kean kopt de bal weg. Bobrovnický rent richting de bal. Bobrovnický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Trosiński probeert naar een medespeler te passen. Silvstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvstedt passt de bal zonder na te denken. Bobrovnický is nu in balbezit. Bobrovnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 4:0

40e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe geeft een lange en hoge pass. Mumtazi heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu bokst de bal weg.

42e minuut.
Kean rent richting de bal. Livaja is nu in balbezit. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 5:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gómez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 50%, somos pasion 50%.
Juventus L.D - somos pasion 5:0

47e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft een lange en hoge pass. Kean is nu in balbezit. Kean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Livaja rent richting de bal. Livaja schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 6:0

49e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel. Iordache probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Villarraga geeft een hoge lob. Mumtazi kopt de bal weg. Daar is Trosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lilletvedt passt de bal in één keer door. Canizalez probeert naar een medespeler te passen. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean schiet op doel. Iordache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 7:0

55e minuut.
Villota komt het veld opgelopen. Ciulli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bobrovnický met een sublieme pass. Canizalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 8:0

61e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft een hoge lob. Villota kopt de bal weg. Kean rent richting de bal. Kean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodal heeft problemen om de bal te vangen. Villota rent richting de bal. Villota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Canizalez met een sublieme pass. Silvstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvstedt met een sublieme pass. Kean is nu in balbezit. Kean draait met de bal, schiet en ... Iordache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Majowicz onderschept slim de pass. Majowicz geeft de bal voor. Kean rent richting de bal. Kean draait met de bal, schiet en ... Iordache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 9:0

69e minuut.
Lowe geeft een hoge lob. Canizalez kopt de bal weg. Klungelig pakt Lowe de bal. Bobrovnický rent richting de bal. Bobrovnický draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Burduja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapolny speelt de bal door. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean haalt uit met een fantastische trap. Iordache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Canizalez passt de bal met de wreef. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodal. Kean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kean kan niet meer verder spelen. Tousignant komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zapolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodal is nu in balbezit. Villota verovert de bal door een tackle van achteren. Villota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 10:0

83e minuut.
Zapolny geeft een lange en hoge pass. Mumtazi rent richting de bal. Mumtazi geeft de bal voor. Villota kan de bal niet met de borst controleren. Villota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tousignant speelt de bal door. Bobrovnický rent richting de bal. Tousignant is nu in balbezit. Tousignant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Iordache probeert naar een medespeler te passen. Villarraga kopt de bal weg. Mumtazi geeft de bal voor. Tousignant rent richting de bal. Tousignant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobrovnický is nu in balbezit. Bobrovnický haalt uit met een fantastische trap. Iordache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - somos pasion 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 38%, somos pasion 62%.
Juventus L.D - somos pasion 11:0