Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steauarucar Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1127
steauarucar AFC Danubiana
541 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 34.6
average Schieten good
weak Passen adequate
good Verdedigen weak


5e minuut.
Găină is nu in balbezit. Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane speelt de bal door. Buclea is nu in balbezit. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Índio trapt de bal weg van het doel. Jaouen kopt de bal weg. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Buclea is nu in balbezit. Buclea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa speelt de bal door. Gołyga rent richting de bal. Gołyga schiet op doel. Iacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Bobkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - AFC Danubiana 0:1

36e minuut.
Palacio met een snelle inworp. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft de bal voor. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga draait met de bal, schiet en ... Iacomi bokst de bal weg. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Găină de bal onder controle te krijgen. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel passt de bal met de wreef. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea draait met de bal, schiet en ... Van Dessel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Freihammer onderschept slim de pass. Freihammer speelt de bal door. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. Iacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - AFC Danubiana 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrieş komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 40%, AFC Danubiana 60%.
steauarucar - AFC Danubiana 0:2

67e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Parască komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen. Cioară komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cioară rent richting de bal. Aloia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cioară krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cioară geeft een hoge lob. Aloia met een snel genomen vrije trap. Daar is Parască, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea draait met de bal, schiet en ... Van Dessel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - AFC Danubiana 1:2

86e minuut.
Cochrane geeft een hoge lob. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea begaat een overtreding. Mihnea krijgt een gele kaart. Andrieş raakt geblesseerd tijdens het duel. Franzen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Laurel rent richting de bal. Laurel passt de bal met de wreef. Daar is Kustura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steauarucar - AFC Danubiana 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 41%, AFC Danubiana 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steauarucar - AFC Danubiana 2:2