Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:19
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Motor Cunewalde Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2760
Motor Cunewalde FC-Andemandse
m2 Tactiek 1. 343 - ATT
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 30.1
briljant Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Galgóczy met een sublieme pass. Mandla met een sublieme pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 1:0

2e minuut.
Højer speelt de bal door. Daar is Lomholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường onderschept slim de pass. Trường schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Monzón trapt de bal weg. Piwo rent richting de bal. Piwo passt de bal met de wreef. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường draait met de bal, schiet en ... Monzón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft de bal voor. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kaszczyszyn met de inworp. Piwo rent richting de bal. Piwo geeft een hoge lob. Felizardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Monzón bokst de bal weg.

9e minuut.
Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş met een sublieme pass. Felizardo probeert naar een medespeler te passen. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Konovalov probeert de bal met de borst te controleren. Konovalov geeft de bal voor. Felizardo rent richting de bal. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Monzón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 2:0

15e minuut.
Konovalov kopt de bal weg. Ormsson heeft problemen om de bal te vangen. Ormsson passt de bal in één keer door. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap. Monzón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piwo speelt de bal door. Trường rent richting de bal. Trường passt de bal in één keer door. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 3:0

21e minuut.
Piwo verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Piwo kopt de bal weg. Daar is Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường geeft een hoge lob. Felizardo krijgt zijn hoofd ertegen. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş met een sublieme pass. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Monzón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 4:0

25e minuut.
Ormsson passt de bal zonder na te denken. Felizardo is nu in balbezit. Daar is Felizardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felizardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 5:0

30e minuut.
Klungelig pakt Idoraş de bal. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ... Monzón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 6:0

33e minuut.
Piwo probeert naar een medespeler te passen. Trường is nu in balbezit. Trường passt de bal in één keer door. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. Monzón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rachwalik geeft een hoge lob. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een lange en hoge pass. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 7:0

41e minuut.
Santos rent richting de bal. Konovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov met een sublieme pass. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 8:0

42e minuut.
Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường passt de bal met de wreef. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 9:0

45e minuut.
Trường heeft problemen om de bal te vangen. Trường speelt de bal door. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Monzón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 24%, FC-Andemandse 76%.
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 10:0

46e minuut.
Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson onderschept slim de pass. Ormsson speelt de bal door. Trường is nu in balbezit. Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 11:0

48e minuut.
Ormsson rent richting de bal. Ormsson geeft de bal voor. Trường kopt de bal weg. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wibroe kopt de bal weg. Idoraş rent richting de bal. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Trường heeft problemen om de bal te vangen. Trường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piwo de bal. Piwo passt de bal zonder na te denken. Felizardo rent richting de bal. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 12:0

53e minuut.
Piwo geeft een hoge lob. Felizardo kopt de bal weg. Trường is nu in balbezit. Trường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 13:0

55e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft een lange en hoge pass. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 14:0

57e minuut.
Tokses speelt de bal door. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson passt de bal met de wreef. Daar is Felizardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felizardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Wibroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft een hoge lob. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap. Monzón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel. Monzón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 15:0

60e minuut.
Chang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piwo de bal. Piwo geeft een lange en hoge pass. Trường is nu in balbezit. Trường draait met de bal, schiet en ... Monzón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ormsson kopt de bal weg. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo rent richting de bal. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 16:0

66e minuut.
Lomholt is nu in balbezit. Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel. Monzón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uçuran trapt de bal weg van het doel. Ormsson kopt de bal weg. Felizardo heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo schiet op doel. Monzón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ormsson schiet op doel. Klungelig pakt Løve Andersen de bal. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson is nu in balbezit. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Monzón met een harde bal richting middenveld. Lomholt kopt de bal weg. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 17:0

73e minuut.
Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Trường probeert naar een medespeler te passen. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel. Monzón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Løve Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Voichin de bal onder controle te krijgen. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 18:0

75e minuut.
Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường onderschept slim de pass. Trường passt de bal zonder na te denken. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trường geeft een lange en hoge pass. Felizardo heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson onderschept slim de pass. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Monzón trapt de bal weg. Idoraş met een sublieme pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 19:0

83e minuut.
Klungelig pakt Idoraş de bal. Wibroe is nu in balbezit. Idoraş begaat een overtreding. Idoraş krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft een hoge lob. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. Monzón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 20:0

87e minuut.
Piwo rent richting de bal. Piwo speelt de bal door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường draait met de bal, schiet en ... Monzón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 21:0

90e minuut.
Daar is Konovalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konovalov passt de bal met de wreef. Ormsson met een sublieme pass. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap. Monzón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 18%, FC-Andemandse 82%.
Motor Cunewalde - FC-Andemandse 22:0