Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: templarios13 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1049
templarios13 black attack
atque Tactiek E-343
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Angeleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Clayfield rent richting de bal. Oriana verovert de bal door een tackle van achteren. Oriana schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Cerda met een sublieme pass. Galop rent richting de bal. Galop met een sublieme pass. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - black attack 0:1

15e minuut.
Szíjjártó verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjjártó geeft een hoge lob. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - black attack 0:2

17e minuut.
Baxter geeft een lange en hoge pass. Stoilov kopt de bal weg. Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cerda verovert de bal door een tackle van achteren. Cerda passt de bal met de wreef. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel. Bober werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Młynarski rent richting de bal. Młynarski passt de bal in één keer door. Cerda geeft een lange en hoge pass. Mäntyvuo is nu in balbezit. Mäntyvuo haalt uit met een fantastische trap. Bober verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pigna de bal. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Bober probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Joński probeert de bal met de borst te controleren. Spadoni rent richting de bal. Spadoni passt de bal zonder na te denken. Oriana rent richting de bal. Oriana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Angeleri met een snelle inworp. Biglia probeert naar een medespeler te passen. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baxter de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana probeert naar een medespeler te passen. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel. Vrcelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Bustos is nu in balbezit. Bustos met een sublieme pass. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 61%, black attack 39%.
templarios13 - black attack 0:2

58e minuut.
Pigna rent richting de bal. Pigna passt de bal zonder na te denken. Joński is nu in balbezit. Joński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - black attack 1:2

65e minuut.
Angeleri rent richting de bal. Oriana is nu in balbezit. Oriana speelt de bal door. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. De Benedetti komt het veld opgelopen. Barbarousis komt het veld opgelopen. Rafiński komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szíjjártó met een snelle inworp. Biglia speelt de bal door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Facchielli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Biglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustos. Bustos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 65%, black attack 35%.
templarios13 - black attack 1:2