Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1559
LOSC FC ★ Peaky Blinders ★
442-team Tactiek 4312-M72
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
43.6 gemiddelde waardering 69.9
adequate Schieten brilliant
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Kretz rent richting de bal. Kretz geeft de bal voor. Martinez kopt de bal weg. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota schiet op doel. Copos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Frota rent richting de bal. Burkus rent richting de bal. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Copos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Le Roux met een snelle inworp. Robѕon rent richting de bal. Robѕon passt de bal zonder na te denken. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Renda de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:1

7e minuut.
Robѕon passt de bal in één keer door. Sýkora heeft problemen om de bal te vangen. Sýkora passt de bal zonder na te denken. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Forno met een snelle inworp. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon met een sublieme pass. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Burkus is nu in balbezit. Burkus passt de bal met de wreef. Sýkora met een sublieme pass. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:2

23e minuut.
Butacu geeft een hoge lob. Burkus kopt de bal weg. Rivière rent richting de bal. Frota onderschept slim de pass. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:3

30e minuut.
MacKeochan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grabinski de bal. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Copos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:4

32e minuut.
Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon passt de bal in één keer door. Frota rent richting de bal. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Burkus is nu in balbezit. Kretz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robѕon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burkus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sýkora geeft een lange en hoge pass. Grabinski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martinez de bal onder controle te krijgen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... Copos bokst de bal weg.

43e minuut.
Martinez rent richting de bal. Robѕon onderschept slim de pass. Robѕon passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Copos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 66%, ★ Peaky Blinders ★ 34%.
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:4

49e minuut.
Kryszałowicz met een sublieme pass. Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan maakt een afschuwelijke overtreding. Chan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sýkora is nu in balbezit. Sýkora probeert naar een medespeler te passen. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Copos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:5

56e minuut.
Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota met een sublieme pass. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Copos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:6

60e minuut.
Robѕon passt de bal zonder na te denken. Sýkora rent richting de bal. Sýkora geeft de bal voor. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Renda met een sublieme pass. Martinez rent richting de bal. Valderrama begaat een overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Robѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Copos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:7

69e minuut.
Rivière is nu in balbezit. Rivière passt de bal in één keer door. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Frota is nu in balbezit. Ilarionov begaat een overtreding. Frota raakt geblesseerd tijdens het duel. Block komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sýkora met een sublieme pass. Ilarionov rent richting de bal. Frota onderschept slim de pass. Frota haalt uit met een fantastische trap. Copos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:8

76e minuut.
Renda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robѕon met de inworp. Sýkora geeft de bal voor. Burkus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:9

79e minuut.
Robѕon passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Copos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:10

81e minuut.
Le Roux kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus passt de bal in één keer door. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Le Roux met de inworp. Robѕon is nu in balbezit. Robѕon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frota de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Copos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Sýkora probeert naar een medespeler te passen. Robѕon speelt de bal door. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora geeft de bal voor. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal. Copos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:11

90e minuut.
Robѕon onderschept slim de pass. Robѕon geeft een hoge lob. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... Copos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 63%, ★ Peaky Blinders ★ 37%.
LOSC FC - ★ Peaky Blinders ★ 0:11