Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Onze Aquitain Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1655
Onze Aquitain Vini Team
451 Tactiek Vini 442
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten very good
poor Passen average
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Soleto onderschept slim de pass. Soleto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jimenez de bal. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:1

8e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz met een sublieme pass. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap. Lepetit werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:2

10e minuut.
Marquès rent richting de bal. Coscojuela onderschept slim de pass. Delmas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Delmas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delmas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Cordier geeft een lange en hoge pass. Fanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ceccato zijn tegenspeler op de grond. Fanni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fanni kan niet meer verder spelen. Péreira komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bouvard is nu in balbezit. Coscojuela verovert de bal door een tackle van achteren. Herczeg met een sublieme pass. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lepetit trapt de bal weg. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela passt de bal in één keer door. Daar is Ambroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroziak schiet op doel. Lepetit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:3

22e minuut.
Soleto passt de bal zonder na te denken. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Lepetit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:4

23e minuut.
Jimenez rent richting de bal. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak schiet op doel. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:5

25e minuut.
Daar is Soleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto met een sublieme pass. Ambroziak heeft problemen om de bal te vangen. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:6

27e minuut.
Soleto kopt de bal weg. Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:7

32e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak schiet op doel. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:8

39e minuut.
Kosterfjord speelt de bal door. Soleto is nu in balbezit. Soleto passt de bal in één keer door. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:9

41e minuut.
Herczeg verovert de bal door een tackle van achteren. Herczeg passt de bal in één keer door. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 75%, Vini Team 25%.
Onze Aquitain - Vini Team 0:9

46e minuut.
Lamminger komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een hoge lob. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:10

49e minuut.
Tousset probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bouvard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz is nu in balbezit. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:11

54e minuut.
Coscojuela met een sublieme pass. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak schiet op doel. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:12

54e minuut.
Tousset speelt de bal door. Klungelig pakt Pora de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Lepetit trapt de bal weg. Soleto kopt de bal weg. Ambroziak heeft problemen om de bal te vangen. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Lamminger probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz rent richting de bal. Soleto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Coscojuela is nu in balbezit. Lamminger is nu in balbezit. Lamminger passt de bal met de wreef. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brestovac komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brestovac kopt de bal weg. Daar is Korzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez speelt de bal door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:13

77e minuut.
Pora met een sublieme pass. Daar is Marquès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brestovac rent richting de bal. Daar is Brestovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brestovac schiet op doel. Lepetit bokst de bal weg. Daar is Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Soleto met een sublieme pass. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora is nu in balbezit. Jakimowicz is nu in balbezit. Lamminger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dorante komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lamminger is nu in balbezit. Dorante is nu in balbezit. Lamminger speelt de bal door. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac schiet op doel. Lepetit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kosterfjord is nu in balbezit. Lamminger is nu in balbezit. Lamminger passt de bal in één keer door. Brestovac heeft problemen om de bal te vangen. Brestovac schiet op doel. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela passt de bal met de wreef. Dorante heeft problemen om de bal te vangen. Dorante draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Vini Team 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 83%, Vini Team 17%.
Onze Aquitain - Vini Team 0:14