Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stahl Brandenburg Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6547
Stahl Brandenburg Luka.bb
5-2-3 Versuch 6 Tactiek luka 3 test
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten adequate
formidable Passen adequate
very good Verdedigen average


4e minuut.
Ende kopt de bal weg. Daar is Strambini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalla is nu in balbezit. Kalla draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 1:0

6e minuut.
Rukavina kopt de bal weg. Druck geeft een hoge lob. Ende kopt de bal weg. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Druck rent richting de bal. Druck geeft een hoge lob. Kalla kopt de bal weg. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ruede met de inworp. Ende rent richting de bal. Ende geeft een lange en hoge pass. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Nau Magalhães geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Olarra heeft problemen om de bal te vangen. Kalla onderschept slim de pass. Kalla passt de bal in één keer door. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. Šaćirbegović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nau Magalhães geeft de bal voor. Klungelig pakt Blitva de bal. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel. Šaćirbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 2:0

25e minuut.
Iarca speelt de bal door. Butea geeft een lange en hoge pass. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 3:0

27e minuut.
Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra passt de bal in één keer door. Druck geeft de bal voor. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Käsler komt het veld opgelopen. Zaurynas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Blitva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Käsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Druck rent richting de bal. Druck geeft de bal voor. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Suutari verovert de bal door een tackle van achteren. Suutari geeft een hoge lob. Kalla kan de bal niet met de borst controleren. Kalla haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 4:0

45e minuut.
Buitenspel voor Ende. Goede buitenspelval van de verdediging. Marcucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 23%, Luka.bb 77%.
Stahl Brandenburg - Luka.bb 4:0

50e minuut.
Olarra kopt de bal weg. Suutari geeft de bal voor. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Laár is nu in balbezit. Rukavina onderschept slim de pass. Rukavina probeert naar een medespeler te passen. Kalla is nu in balbezit. Kalla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 5:0

61e minuut.
Woydt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Woydt geeft een hoge lob. Laár kopt de bal weg. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 6:0

69e minuut.
Przyziółkiewicz geeft de bal voor. Kalla rent richting de bal. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Druck controleert de bal met de borst. Druck geeft een hoge lob. Laár is nu in balbezit. Laár draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 7:0

71e minuut.
Anghel passt de bal in één keer door. Blitva is nu in balbezit. Ende onderschept slim de pass. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 8:0

74e minuut.
Ende is nu in balbezit. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rukavina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel. Šaćirbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Luka.bb 9:0

81e minuut.
Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár rent richting de bal. Kalla rent richting de bal. Kalla haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Nau Magalhães neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Butea de bal. Butea geeft een hoge lob. Laár rent richting de bal. Laár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 20%, Luka.bb 80%.
Stahl Brandenburg - Luka.bb 9:0