Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4927
FC RIJNDIJK II TS Sparta
FCR343 Tactiek presss
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 32.1
incredible Schieten weak
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Tunalı kopt de bal weg. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Zeroual rent richting de bal. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dobor passt de bal zonder na te denken. Ağadan met een sublieme pass. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Dobor geeft een hoge lob. Ntalaras speelt de bal door. Virgola kopt de bal weg. Rępalski rent richting de bal. Rępalski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Markowski met een sublieme pass. Dobor is nu in balbezit. Dobor met een sublieme pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dobor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manhoef rent richting de bal. Jaronskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manhoef raakt geblesseerd tijdens het duel. Ağadan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Dobor met een sublieme pass. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane passt de bal in één keer door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 1:0

18e minuut.
Wiatrak rent richting de bal. Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 2:0

20e minuut.
Rebane is nu in balbezit. Rebane geeft een hoge lob. Ağadan rent richting de bal. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 3:0

21e minuut.
Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft een lange en hoge pass. Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 4:0

27e minuut.
Wiatrak met een sublieme pass. Vrsaljko met een sublieme pass. Manhoef rent richting de bal. Daar is Manhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Virgola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Virgola heeft problemen om de bal te vangen. Virgola geeft een hoge lob. Ağadan springt en kopt de bal. Ntalaras bokst de bal weg.

33e minuut.
Rebane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert de bal aan de voet te houden. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Markowski speelt de bal door. Rebane rent richting de bal. Rebane geeft een hoge lob. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. Ntalaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Rebane de bal. Jaronskas is nu in balbezit. Rebane onderschept slim de pass. Rebane geeft een hoge lob. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dobor speelt de bal door. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef passt de bal zonder na te denken. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 6:0

39e minuut.
Tunalı is nu in balbezit. Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 21%, TS Sparta 79%.
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 6:0

46e minuut.
Tyczka komt het veld opgelopen. Folc komt het veld opgelopen. Kniaź komt het veld opgelopen. Durán komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Panosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc onderschept slim de pass. Folc passt de bal zonder na te denken. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Rępalski kopt de bal weg. Virgola rent richting de bal. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rebane geeft een lange en hoge pass. Handel heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź rent richting de bal. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 7:0

52e minuut.
Rebane verovert de bal door een tackle van achteren. Rebane met een sublieme pass. Folc rent richting de bal. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dobor speelt de bal door. Rępalski speelt de bal door. Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc onderschept slim de pass. Folc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 8:0

57e minuut.
Kramer is nu in balbezit. Dobor onderschept slim de pass. Dobor geeft de bal voor. Folc heeft problemen om de bal te vangen. Folc schiet op doel. Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kniaź draait met de bal, schiet en ... van Axel Dongen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobor zal de hoekschop nemen. Kniaź springt en kopt de bal. Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Jendrysiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobor met een snelle inworp. Kniaź geeft de bal voor. Folc springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 9:0

59e minuut.
Turna probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov is nu in balbezit. Ben Dov passt de bal met de wreef. Kniaź rent richting de bal. Kniaź schiet op doel. Ntalaras bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Tunalı de bal. Tunalı geeft de bal voor. Daar is van Axel Dongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kniaź rent richting de bal. Kniaź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 10:0

64e minuut.
Dobor geeft een lange en hoge pass. Daar is Zeroual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane geeft een hoge lob. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 11:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobor met de inworp. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź geeft de bal voor. Folc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 12:0

67e minuut.
Vrsaljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko passt de bal met de wreef. Zeroual is nu in balbezit. Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 13:0

69e minuut.
Daar is Tunalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Rebane verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Ntalaras bokst de bal weg. Folc is nu in balbezit. Jendrysiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 14:0

72e minuut.
Dobor passt de bal in één keer door. Rebane rent richting de bal. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor speelt de bal door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Markowski kopt de bal weg. Rępalski rent richting de bal. Rępalski passt de bal zonder na te denken. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
van Axel Dongen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kniaź geeft een lange en hoge pass. Folc maakt een snoekduik en kopt de bal. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Virgola geeft een lange en hoge pass. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź passt de bal in één keer door. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 15:0

88e minuut.
Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Rebane met een sublieme pass. Klungelig pakt Folc de bal. Folc schiet op doel. Ntalaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 16:0

90e minuut.
Kniaź geeft de bal voor. Klungelig pakt Tunalı de bal. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 15%, TS Sparta 85%.
FC RIJNDIJK II - TS Sparta 17:0