Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cicignon IF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8922
Cicignon IF DANFC
Jzperino Tactiek cfa mirror
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
48.5 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Pałkus onderschept slim de pass. Pałkus speelt de bal door. Gjokutaj geeft een lange en hoge pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skyrianoglou is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Mateescu met een sublieme pass. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een lange en hoge pass. Skyrianoglou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - DANFC 0:1

17e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Fylling heeft problemen om de bal te vangen. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fylling is nu in balbezit. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjokutaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gjokutaj met een sublieme pass. Nitti is nu in balbezit. Nitti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - DANFC 0:2

26e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Kaçaner is nu in balbezit. Gjokutaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gjokutaj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Saviano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ofstad met de inworp. Ţânţar controleert de bal met de borst. Ţânţar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Ofstad de bal. Skyrianoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Skyrianoglou passt de bal met de wreef. Pałkus geeft de bal voor. Kałuża maakt een snoekduik en kopt de bal. Lund bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 64%, DANFC 36%.
Cicignon IF - DANFC 0:2

46e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een lange en hoge pass. Fylling heeft problemen om de bal te vangen. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus draait met de bal, schiet en ... Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ofstad geeft een hoge lob. Figueroa geeft een hoge lob. Jurasik kopt de bal weg. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaçaner stond buitenspel. Figueroa neemt vlug de vrije trap. Nitti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitti zal de hoekschop nemen. Kałuża krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De Graef onderschept slim de pass. De Graef geeft de bal voor. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - DANFC 0:3

87e minuut.
Nitti kopt de bal weg. Nitti rent richting de bal. Nitti passt de bal in één keer door. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 77%, DANFC 23%.
Cicignon IF - DANFC 0:3