Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadyuma Cındare Samsure KF
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10512
Cındare Samsure KF MANCHESTER UNITED
G 4-5-1 Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Siegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler geeft een lange en hoge pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. Oberreiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 1:0

11e minuut.
Radziwiłł passt de bal in één keer door. Siegler is nu in balbezit. Baladinskas is nu in balbezit. Buculei onderschept slim de pass. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Měkkýš rent richting de bal. Měkkýš passt de bal zonder na te denken. Uosukainen met een sublieme pass. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Del Angel bokst de bal weg.

23e minuut.
Târlea geeft een lange en hoge pass. Uosukainen is nu in balbezit. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea geeft de bal voor. Târlea krijgt zijn hoofd ertegen. Del Angel bokst de bal weg.

24e minuut.
Uosukainen passt de bal met de wreef. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš passt de bal met de wreef. Pirovano heeft problemen om de bal te vangen. Pirovano draait met de bal, schiet en ... Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pirovano speelt de bal door. Měkkýš probeert naar een medespeler te passen. Plotnik rent richting de bal. Plotnik geeft een lange en hoge pass. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnik met een sublieme pass. Pirovano speelt de bal door. Lanuza rent richting de bal. Lanuza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 1:1

31e minuut.
Borrego geeft een hoge lob. Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen geeft een hoge lob. Pirovano rent richting de bal. Pirovano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rossland geeft een hoge lob. Buculei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siegler kopt de bal weg. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabudziński. Łabudziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 66%, MANCHESTER UNITED 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 1:1

56e minuut.
Rossland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossland geeft de bal voor. Gambicorti heeft problemen om de bal te vangen. Plotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Gambicorti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Târlea rent richting de bal. Siegler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siegler krijgt een gele kaart. Târlea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirovano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Del Angel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Měkkýš speelt de bal door. Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen passt de bal zonder na te denken. Pirovano is nu in balbezit. Pirovano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea geeft een hoge lob. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Oberreiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 2:1

73e minuut.
Pirovano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reck komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Montini verovert de bal door een tackle van achteren. Montini geeft een lange en hoge pass. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 3:1

84e minuut.
Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen passt de bal zonder na te denken. Reck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza rent richting de bal. Lanuza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Měkkýš speelt de bal door. Târlea rent richting de bal. Târlea schiet op doel. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Reck onderschept slim de pass. Plotnik geeft een lange en hoge pass. Lanuza probeert de bal aan de voet te houden. Lanuza schiet op doel. Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 68%, MANCHESTER UNITED 32%.
Cındare Samsure KF - MANCHESTER UNITED 3:2