Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campo Testaccio
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1075
UltrasVecchieManiere HokutoNoKen
PressingSacchi2 Tactiek 541
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Gostomski geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Żewłakow trapt de bal weg. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wollmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Papīrgrauzis heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Suwazono rent richting de bal. Suwazono passt de bal zonder na te denken. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino haalt uit met een fantastische trap. Wollmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 1:0

8e minuut.
Rubio Fauria is nu in balbezit. Gostomski rent richting de bal. Gostomski passt de bal in één keer door. Dagostino rent richting de bal. Dagostino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Carrillo passt de bal in één keer door. Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály geeft de bal voor. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 2:0

14e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Dagostino rent richting de bal. Dagostino geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rasulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasulo passt de bal zonder na te denken. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel. Wollmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 3:0

19e minuut.
Wollmer trapt de bal weg van het doel. Cardullo heeft problemen om de bal te vangen. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino geeft een lange en hoge pass. Carrillo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Gostomski kopt de bal weg. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 4:0

27e minuut.
Papīrgrauzis is nu in balbezit. Suwazono onderschept slim de pass. Suwazono speelt de bal door. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Biggioggero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibarra met een snelle inworp. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály geeft een lange en hoge pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Wollmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 5:0

32e minuut.
Szakály passt de bal in één keer door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo speelt de bal door. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 6:0

34e minuut.
Dagostino is nu in balbezit. Dagostino geeft een lange en hoge pass. Carrillo probeert de bal met de borst te controleren. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Wollmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 7:0

36e minuut.
Suwazono onderschept slim de pass. Suwazono geeft een lange en hoge pass. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal zonder na te denken. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Biggioggero kopt de bal weg. Suwazono speelt de bal door. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 8:0

42e minuut.
Szakály passt de bal met de wreef. Dagostino rent richting de bal. Dagostino passt de bal zonder na te denken. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Suwazono passt de bal in één keer door. Dagostino rent richting de bal. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Wollmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 20%, HokutoNoKen 80%.
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 9:0

47e minuut.
Śliwka speelt de bal door. Dagostino is nu in balbezit. Papīrgrauzis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dagostino raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrillo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 10:0

48e minuut.
Rasulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasulo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Szakály met een snelle inworp. Gostomski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero geeft een lange en hoge pass. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino schiet op doel. Wollmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 11:0

58e minuut.
Rasulo passt de bal zonder na te denken. Algranati heeft problemen om de bal te vangen. Algranati passt de bal in één keer door. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggioggero geeft een hoge lob. Dagostino kopt de bal weg. Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 12:0

63e minuut.
Papīrgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Suwazono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwazono passt de bal in één keer door. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 13:0

66e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dagostino verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft de bal voor. Gostomski kan de bal niet met de borst controleren. Gostomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Carrillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masilli komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dagostino draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibarra met een snelle inworp. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Szakály met de inworp. Gostomski rent richting de bal. Gostomski geeft een hoge lob. Masilli is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Śliwka geeft een hoge lob. Dagostino is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suwazono neemt de hoekschop. Masilli controleert de bal met de borst. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dagostino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 14:0

85e minuut.
Suwazono geeft een lange en hoge pass. Masilli kopt de bal weg. Papīrgrauzis rent richting de bal. Dagostino verovert de bal door een tackle van achteren. Dagostino schiet op doel. Wollmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daar is Dagostino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardullo rent richting de bal. Dagostino onderschept slim de pass. Dagostino geeft een lange en hoge pass. Masilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Gostomski de bal. Szakály rent richting de bal. Szakály geeft de bal voor. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 6%, HokutoNoKen 94%.
UltrasVecchieManiere - HokutoNoKen 14:0