Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Cauldron
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10142
Mantequilla F.C. Pou einai to xartri ygeias???
member? Tactiek 3-5-2
43% Balbezit 57%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Parreira passt de bal met de wreef. Kabakas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Setaro. Kabakas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kabakas kan niet meer verder spelen. Ursulescu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Parreira met de inworp. Garaba rent richting de bal. Szarniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursulescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursulescu controleert de bal met de borst. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel. Bajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal in één keer door. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 1:0

24e minuut.
Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. van Eerd geeft een lange en hoge pass. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Setaro kopt de bal weg. Vilović kan de bal niet met de borst controleren. Szarniak met een sublieme pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 39%, Pou einai to xartri ygeias??? 61%.
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 2:0

47e minuut.
Parreira speelt de bal door. Doganis is nu in balbezit. Płachecki begaat een overtreding. Płachecki krijgt een gele kaart. Doganis raakt geblesseerd tijdens het duel. Parreira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ursulescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuńczak heeft problemen om de bal te vangen. Kuńczak geeft de bal voor. van Eerd rent richting de bal. van Eerd geeft de bal voor. Ursulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Albanis geeft een hoge lob. Kádár is nu in balbezit. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een lange en hoge pass. Bajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cerqueira passt de bal zonder na te denken. Kuńczak heeft problemen om de bal te vangen. Kuńczak passt de bal met de wreef. Parreira rent richting de bal. Parreira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bajek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Doganis rent richting de bal. Doganis passt de bal in één keer door. Franco speelt de bal door. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Bajek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Buitenspel voor Sarapuu. Goede buitenspelval van de verdediging. Zambrzycki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Franco passt de bal met de wreef. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 3:0

69e minuut.
Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een lange en hoge pass. Sarapuu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kádár rent richting de bal. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft de bal voor. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen. Bajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 4:0

78e minuut.
Klungelig pakt Kádár de bal. Kádár geeft een lange en hoge pass. Zambrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kuńczak geeft een hoge lob. Scuto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gravanis neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 5:0

87e minuut.
Bajek probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Christakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrzycki rent richting de bal. Sarapuu onderschept slim de pass. Sarapuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 39%, Pou einai to xartri ygeias??? 61%.
Mantequilla F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 5:1