Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: JMJJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5977
JMJJ Atletico de Marseille
yeeah Tactiek DESMOND
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 27
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
50.8 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Widłak de bal. Cerbo geeft een hoge lob. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Martínez Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Collet speelt de bal door. Jakovinović geeft de bal voor. Wihatmoko springt en kopt de bal. Martínez Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:1

5e minuut.
Pérez Rodrigo speelt de bal door. Cembranos heeft problemen om de bal te vangen. Wihatmoko onderschept slim de pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Banduliev passt de bal in één keer door. Cerbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar maakt een afschuwelijke overtreding. Piñar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovinović geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Martínez Lara bokst de bal weg. Correddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko maakt een afschuwelijke overtreding. Wihatmoko krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakovinović met de inworp. Cerbo speelt de bal door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Orrantia ... Strafschop! Directe rode kaart, Orrantia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orrantia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belodedici neemt zijn aanloop. Martínez Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:2

27e minuut.
Cerbo met een sublieme pass. Jakovinović heeft problemen om de bal te vangen. Jakovinović geeft de bal voor. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Jakovinović met de inworp. Collet rent richting de bal. Collet geeft de bal voor. Belodedici springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Collet rent richting de bal. Mancilla Navarro begaat een overtreding. Collet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerbo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belodedici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:3

39e minuut.
Cerbo onderschept slim de pass. Cerbo geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Martínez Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:4

41e minuut.
Jakovinović met een sublieme pass. Wihatmoko is nu in balbezit. Aplea maakt een afschuwelijke overtreding. Aplea krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 56%, Atletico de Marseille 44%.
JMJJ - Atletico de Marseille 0:4

47e minuut.
Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta passt de bal met de wreef. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Martínez Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:5

58e minuut.
Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste. Binički maakt een afschuwelijke overtreding. Hach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hach kan niet meer verder spelen. Kollár komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mancilla Navarro speelt de bal door. Piñar probeert de bal met de borst te controleren. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Martínez Lara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:6

60e minuut.
Lamar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru passt de bal met de wreef. Collet is nu in balbezit. Collet geeft een hoge lob. Belodedici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Merli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Collet onderschept slim de pass. Collet passt de bal met de wreef. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rafa rent richting de bal. Rafa geeft een hoge lob. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:7

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Belodedici stond buitenspel. Orúe komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cerbo geeft een hoge lob. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Martínez Lara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Collet met een snelle inworp. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Collet geeft een lange en hoge pass. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cerbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbo geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Martínez Lara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:8

81e minuut.
Collet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamar. Collet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerbo met een snel genomen vrije trap. Belodedici kopt de bal weg. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cinpoeru neemt de hoekschop. Wihatmoko springt en kopt de bal. Martínez Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wihatmoko rent richting de bal. Aplea begaat een overtreding. Wihatmoko raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerbo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belodedici springt en kopt de bal. Martínez Lara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Atletico de Marseille 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 56%, Atletico de Marseille 44%.
JMJJ - Atletico de Marseille 0:9