Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Ceahlaul _1919 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2263
FC Ceahlaul _1919 CHAIMAS F.C.
442 Tactiek ccc
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 44.7
redelijk Schieten formidabel
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Carbonell schiet op doel. Garofali probeert de bal aan de voet te houden. Briceño speelt de bal door. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. Aguírrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Smuda rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Garofali ... Strafschop! Smuda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carbonell neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Aguírrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:1

9e minuut.
Smuda rent richting de bal. Smuda met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. Garofali probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda onderschept slim de pass. Smuda passt de bal met de wreef. Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Briceño draait met de bal, schiet en ... Aguírrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal met de wreef. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ... Aguírrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Briceño probeert naar een medespeler te passen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:2

28e minuut.
Auriolo rent richting de bal. Auriolo passt de bal met de wreef. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:3

31e minuut.
Garlaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriolo verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Giambi probeert de bal aan de voet te houden. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:4

39e minuut.
Garlaschi rent richting de bal. Garlaschi speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Toro trapt de bal weg van het doel. Humulescu heeft problemen om de bal te vangen. Olses probeert naar een medespeler te passen. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ceahlaul _1919 72%, CHAIMAS F.C. 28%.
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:4

59e minuut.
Auriolo speelt de bal door. Aguírrez probeert naar een medespeler te passen. Auriolo kopt de bal weg. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel. De bal raakt de paal. Aguírrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Figueira geeft de bal voor. Auriolo heeft problemen om de bal te vangen. Auriolo speelt de bal door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Aguírrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:5

63e minuut.
Jova komt het veld opgelopen. Leyman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Carbonell probeert de bal aan de voet te houden. Smuda rent richting de bal. Garofali rent richting de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:6

85e minuut.
Mikavica is nu in balbezit. Mikavica passt de bal zonder na te denken. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:7

86e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ... Aguírrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ceahlaul _1919 66%, CHAIMAS F.C. 34%.
FC Ceahlaul _1919 - CHAIMAS F.C. 0:7