Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bârlogul Ursului
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2065
CFR Halta Cozia Fc Dacia Oradea
a patra Tactiek 541
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Miron is nu in balbezit. Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Fc Dacia Oradea 1:0

6e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Măcriş rent richting de bal. Măcriş passt de bal met de wreef. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Butter is nu in balbezit. Butter geeft een hoge lob. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron schiet op doel. Hwan-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Fc Dacia Oradea 2:0

29e minuut.
Niedźwiedź probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal zonder na te denken. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Miron heeft problemen om de bal te vangen. Bullo met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Hwan-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Fc Dacia Oradea 3:0

43e minuut.
Stanciu kopt de bal weg. Onciu probeert de bal aan de voet te houden. Miron rent richting de bal. Miron haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 49%, Fc Dacia Oradea 51%.
CFR Halta Cozia - Fc Dacia Oradea 3:0

49e minuut.
Zygert probeert naar een medespeler te passen. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann geeft een hoge lob. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. Petrescu is nu in balbezit. Onciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tilincă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hwan-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Zygert probeert naar een medespeler te passen. Zátrok is nu in balbezit. Zygert rent richting de bal. Zygert geeft een lange en hoge pass. Aston krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Niedźwiedź rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een lange en hoge pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ... Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Măcriş passt de bal met de wreef. Miron is nu in balbezit. Jurčević rent richting de bal. Miron onderschept slim de pass. Miron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel speelt de bal door. Măcriş speelt de bal door. Aston is nu in balbezit. Aston haalt uit met een fantastische trap. Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zygert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zátrok de bal. Zátrok geeft de bal voor. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston draait met de bal, schiet en ... Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 53%, Fc Dacia Oradea 47%.
CFR Halta Cozia - Fc Dacia Oradea 3:0