Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Olimpico
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Lazio_1900 Gymnastics Naples
5-2-3POR7 Tactiek WC Champion def2
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
72.6 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Presser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rastellino. Rastellino krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov geeft een lange en hoge pass. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov is nu in balbezit. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lingurov rent richting de bal. Lingurov speelt de bal door. Slavchev rent richting de bal. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Iorgov krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Feulner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lingurov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Iorgov springt en kopt de bal. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Billy geeft de bal voor. Casacuberta is nu in balbezit. Casacuberta probeert naar een medespeler te passen. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Gymnastics Naples 0:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lingurov met een snelle inworp. Slavchev geeft een hoge lob. Iorgov krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 36%, Gymnastics Naples 64%.
Lazio_1900 - Gymnastics Naples 0:1

46e minuut.
Arricca komt het veld opgelopen. Vólent komt het veld opgelopen. Pérez komt het veld opgelopen. Wewiórski komt het veld opgelopen. Abbruzzese komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vólent met een sublieme pass. Arricca is nu in balbezit. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Iorgov is nu in balbezit. Canales is nu in balbezit. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Iorgov rent richting de bal. Iorgov passt de bal met de wreef. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio_1900 - Gymnastics Naples 1:1

66e minuut.
Slavchev rent richting de bal. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Iorgov kopt de bal weg. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buitenspel voor Sarafov. Goede buitenspelval van de verdediging. Quang Tú komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Presser neemt vlug de vrije trap. Pérez kopt de bal weg. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Gymnastics Naples 1:2

83e minuut.
Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lingurov zal de hoekschop nemen. Iorgov krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Presser met een snelle inworp. Lingurov rent richting de bal. Lingurov passt de bal in één keer door. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 41%, Gymnastics Naples 59%.
Lazio_1900 - Gymnastics Naples 1:2