Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ferro Carril Oeste Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 686
Ferro Carril Oeste Albo&Negro F.C
JUGARLA Tactiek 433
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Altazar is nu in balbezit. Altazar geeft een hoge lob. Hermosilla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 0:1

7e minuut.
Padilla speelt de bal door. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertanza. Bertanza krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Weber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zenteno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pelej controleert de bal met de borst. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hermosilla de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk passt de bal zonder na te denken. Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 1:1

35e minuut.
Velasco speelt de bal door. Anton rent richting de bal. Anton passt de bal in één keer door. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos probeert naar een medespeler te passen. Klauss is nu in balbezit. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 1:2

43e minuut.
Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco geeft een lange en hoge pass. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Blades passt de bal in één keer door. Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanza passt de bal in één keer door. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 57%, Albo&Negro F.C 43%.
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 1:2

55e minuut.
Altazar passt de bal met de wreef. Simonetti rent richting de bal. Simonetti passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dobrowolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrowolski geeft een lange en hoge pass. Velasco kopt de bal weg. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Miśkowiec bokst de bal weg.

59e minuut.
Covarrubias geeft een lange en hoge pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Porter rent richting de bal. Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda speelt de bal door. Daar is Hermosilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bertanza kopt de bal weg. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk onderschept slim de pass. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. Encina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 2:2

67e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos schiet op doel. Miśkowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 2:3

71e minuut.
Altazar speelt de bal door. Daar is Simonetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonetti passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klauss probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 3:3

86e minuut.
Bertanza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ławreszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławreszuk passt de bal zonder na te denken. Bertanza is nu in balbezit. Bertanza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pelej kan de bal niet met de borst controleren. Altazar verovert de bal door een tackle van achteren. Altazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hermosilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 48%, Albo&Negro F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferro Carril Oeste - Albo&Negro F.C 3:3