Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 22:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gladintos F. C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2680
Gladintos F. C. Saint Charles FC
meia direita Tactiek JRCarrasco
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 56.2
outstanding Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Wieniawa speelt de bal door. Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov speelt de bal door. Khistev rent richting de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Xudatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xudatov passt de bal zonder na te denken. Khistev is nu in balbezit. Khistev draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Saint Charles FC 1:0

15e minuut.
Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov passt de bal in één keer door. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Khistev geeft een hoge lob. Rugamas rent richting de bal. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Féron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oyuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Khistev is nu in balbezit. Khistev passt de bal met de wreef. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Oyuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chitaru geeft de bal voor. Xudatov rent richting de bal. Met opzet legt Rander zijn tegenspeler op de grond. Rander krijgt een gele kaart. Xudatov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xudatov komt bij de bal en schiet. Oyuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chitaru met een sublieme pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal met de wreef. Khistev is nu in balbezit. Khistev schiet op doel. Oyuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 43%, Saint Charles FC 57%.
Gladintos F. C. - Saint Charles FC 1:0

50e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas speelt de bal door. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Xudatov kopt de bal weg. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski rent richting de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa speelt de bal door. Khistev rent richting de bal. Khistev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Saint Charles FC 2:0

64e minuut.
Xudatov rent richting de bal. Xudatov passt de bal zonder na te denken. Krzetuski probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Oyuela bokst de bal weg.

69e minuut.
Krzetuski speelt de bal door. Xudatov is nu in balbezit. Xudatov met een sublieme pass. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rugamas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev passt de bal in één keer door. Bercea is nu in balbezit. Bercea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev is nu in balbezit. Bach rent richting de bal. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Féron met een harde bal richting middenveld. Dalkiewicz kopt de bal weg. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft de bal voor. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 40%, Saint Charles FC 60%.
Gladintos F. C. - Saint Charles FC 2:0