Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erratiker Köppern KC Nevermind
Def5 Tactiek Kamikatze
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 29
average Schieten adequate
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri passt de bal met de wreef. Babati is nu in balbezit. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Storeide probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Daar is Galestri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lars geeft de bal voor. Pinder is nu in balbezit. Pinder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - KC Nevermind 1:0

25e minuut.
Galestri kopt de bal weg. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft de bal voor. Pinder is nu in balbezit. Pinder draait met de bal, schiet en ... Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Nowak speelt de bal door. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lars krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lars onderschept slim de pass. Lars geeft de bal voor. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder schiet op doel. Mayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - KC Nevermind 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erratiker Köppern 44%, KC Nevermind 56%.
Erratiker Köppern - KC Nevermind 2:0

48e minuut.
Ania verovert de bal door een tackle van achteren. Ania geeft een hoge lob. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - KC Nevermind 3:0

50e minuut.
Lars rent richting de bal. Lars met een sublieme pass. Gita heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mayer trapt de bal weg. Śleboda kopt de bal weg. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri verovert de bal door een tackle van achteren. Galestri haalt uit met een fantastische trap. Storeide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mayer speelt de bal door. Galestri rent richting de bal. Lars is nu in balbezit. Galestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Sackstein met de inworp. Pino probeert de bal met de borst te controleren. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Śleboda is nu in balbezit. Lars onderschept slim de pass. Lars geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lars geeft de bal voor. Mitscherling heeft problemen om de bal te vangen. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder onderschept slim de pass. Pinder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lars verovert de bal door een tackle van achteren. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino onderschept slim de pass. Pino geeft een hoge lob. Babati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel. Storeide bokst de bal weg.

75e minuut.
Gita rent richting de bal. Galestri rent richting de bal. Lars verovert de bal door een tackle van achteren. Babati rent richting de bal. Babati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erratiker Köppern 42%, KC Nevermind 58%.
Erratiker Köppern - KC Nevermind 3:0