Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Querubinos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3316
Querubinos AC Incubus
532 iz Tactiek 4-2-2-2
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
53.6 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbao met een sublieme pass. Deveen met een sublieme pass. Cifrák rent richting de bal. Cifrák haalt uit met een fantastische trap. Moisescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Süleymanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erbao met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft een lange en hoge pass. Curiel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Cifrák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - AC Incubus 0:1

23e minuut.
Cifrák probeert de bal aan de voet te houden. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. Cifrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifrák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piłsudski onderschept slim de pass. Piłsudski geeft een hoge lob. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vén geeft een hoge lob. Daszkowski kopt de bal weg. Daar is Vén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Materniak bokst de bal weg.

41e minuut.
Erbao onderschept slim de pass. Erbao geeft een lange en hoge pass. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu schiet op doel. Moisescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - AC Incubus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 70%, AC Incubus 30%.
Querubinos - AC Incubus 0:2

49e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen probeert naar een medespeler te passen. Curiel rent richting de bal. Cifrák is nu in balbezit. Cifrák draait met de bal, schiet en ... Moisescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - AC Incubus 1:2

68e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera geeft een lange en hoge pass. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén geeft een lange en hoge pass. Erbao kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 76%, AC Incubus 24%.
Querubinos - AC Incubus 1:2