Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chelsea Bacau Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4416
Chelsea Bacau FC Brasovia2007
ozdef Tactiek 4-1-3-2
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 28.3
formidable Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bobik passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu passt de bal in één keer door. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. Markov bokst de bal weg. Klungelig pakt Moţoc de bal. Markov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 1:0

6e minuut.
Micu onderschept slim de pass. Micu speelt de bal door. Parada is nu in balbezit. Micu is nu in balbezit. Micu passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik is nu in balbezit. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu schiet op doel. Markov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bobik geeft een lange en hoge pass. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Ursu de bal. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu passt de bal in één keer door. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

11e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu onderschept slim de pass. Aşıkoğlu geeft een hoge lob. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 3:0

22e minuut.
Aşıkoğlu met een sublieme pass. Micu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aşıkoğlu de bal. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 4:0

25e minuut.
Bobik met een sublieme pass. Dobrin rent richting de bal. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Dobrin met een sublieme pass. Micu met een sublieme pass. Parada speelt de bal door. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Aşıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 5:0

36e minuut.
Niţu passt de bal zonder na te denken. Bobik rent richting de bal. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Moţoc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micu met een snelle inworp. Parada rent richting de bal. Parada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea geeft een lange en hoge pass. Cioculescu rent richting de bal. Viggosson onderschept slim de pass. Viggosson geeft de bal voor. Markov bokst de bal weg. Aşıkoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 22%, FC Brasovia2007 78%.
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 6:0

46e minuut.
Chiper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 7:0

49e minuut.
Aşıkoğlu rent richting de bal. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin passt de bal met de wreef. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Markov bokst de bal weg.

52e minuut.
Bobik geeft een lange en hoge pass. Moţoc onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micu zal de hoekschop nemen. Dobrin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Moţoc trapt de bal weg van het doel. Dobrin kopt de bal weg. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 8:0

55e minuut.
Prunea geeft een hoge lob. Parada geeft een lange en hoge pass. Viggosson kopt de bal weg. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu schiet op doel. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Caio da Rocha met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada speelt de bal door. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Micu passt de bal in één keer door. Viggosson rent richting de bal. Moţoc rent richting de bal. Viggosson verovert de bal door een tackle van achteren. Viggosson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft de bal voor. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Markov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 9:0

66e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal zonder na te denken. Costescu geeft de bal voor. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micu zal de hoekschop nemen. Viggosson heeft problemen om de bal te vangen. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Micu rent richting de bal. Micu geeft een hoge lob. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 10:0

71e minuut.
Costescu rent richting de bal. Costescu geeft een hoge lob. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Markov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Dobrin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 11:0

73e minuut.
Marina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caio da Rocha geeft een lange en hoge pass. Viggosson maakt een snoekduik en kopt de bal. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Aşıkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca rent richting de bal. Aşıkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aşıkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aşıkoğlu schiet op doel. Markov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 12:0

82e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft de bal voor. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel. Markov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 13:0

87e minuut.
Bobik geeft de bal voor. Moţoc kopt de bal weg. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 20%, FC Brasovia2007 80%.
Chelsea Bacau - FC Brasovia2007 14:0