Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bootlickers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2778
bootlickers Monstarrs
Attack Tactiek Friendly
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 40.7
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly speelt de bal door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 1:0

5e minuut.
Kiciński is nu in balbezit. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński begaat een overtreding. Kiciński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Garfield speelt de bal door. Buckner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tyler de bal. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Tyler rent richting de bal. Tyler haalt uit met een fantastische trap. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 2:0

11e minuut.
Großstück geeft een hoge lob. Kiciński heeft problemen om de bal te vangen. Crittenden met een sublieme pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kiciński is nu in balbezit. Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus probeert naar een medespeler te passen. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Crittenden met een sublieme pass. Klein probeert naar een medespeler te passen. Perry heeft problemen om de bal te vangen. Perry schiet op doel. Bogdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus passt de bal in één keer door. Klein probeert naar een medespeler te passen. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seikaly rent richting de bal. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dreyfus onderschept slim de pass. Dreyfus probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 3:0

20e minuut.
Inworp. Buckner met de inworp. Tyler probeert naar een medespeler te passen. Seikaly rent richting de bal. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 4:0

22e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly passt de bal in één keer door. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry schiet op doel. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 5:0

25e minuut.
Dreyfus probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tyler de bal onder controle te krijgen. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 6:0

30e minuut.
Bogdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klein met de inworp. Crittenden rent richting de bal. Crittenden schiet op doel. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Díaz González rent richting de bal. Tyler verovert de bal door een tackle van achteren. Tyler speelt de bal door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 7:0

39e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 8:0

41e minuut.
Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus passt de bal zonder na te denken. Daar is Tyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyler schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 9:0

42e minuut.
Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buckner met een snelle inworp. Tyler geeft de bal voor. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Storey met een sublieme pass. Caution rent richting de bal. Caution speelt de bal door. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Klein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klein speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 22%, Monstarrs 78%.
bootlickers - Monstarrs 10:0

48e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal zonder na te denken. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Crittenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Dani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 10:1

54e minuut.
Tyler probeert naar een medespeler te passen. Dreyfus met een sublieme pass. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly schiet op doel. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Perry passt de bal met de wreef. Klein rent richting de bal. Klein met een sublieme pass. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler met een sublieme pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 11:1

61e minuut.
Tyler onderschept slim de pass. Tyler met een sublieme pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 12:1

64e minuut.
Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crittenden onderschept slim de pass. Crittenden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Seikaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Klein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crittenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Crittenden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 13:1

66e minuut.
Buckner met een sublieme pass. Klein is nu in balbezit. Klein probeert naar een medespeler te passen. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Storey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perry probeert de bal met de borst te controleren. Perry draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal aan de voet te houden. Tyler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 14:1

76e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly passt de bal zonder na te denken. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 15:1

77e minuut.
Grover geeft een hoge lob. Buckner speelt de bal door. Klungelig pakt Perry de bal. Tyler is nu in balbezit. Tyler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 16:1

78e minuut.
Buckner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus met een sublieme pass. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein draait met de bal, schiet en ... Tyler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 17:1

80e minuut.
Dreyfus passt de bal met de wreef. Klein probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Perry heeft problemen om de bal te vangen. Seikaly rent richting de bal. Met opzet legt Kiciński zijn tegenspeler op de grond. Seikaly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seikaly wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner passt de bal in één keer door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 18:1

84e minuut.
Klein is nu in balbezit. Klein speelt de bal door. Perry heeft problemen om de bal te vangen. Perry draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crittenden met een sublieme pass. Buckner speelt de bal door. Tyler is nu in balbezit. Tyler haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 19:1

89e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein speelt de bal door. Tyler is nu in balbezit. Tyler schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 20:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 18%, Monstarrs 82%.
bootlickers - Monstarrs 20:1