Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto Aiur F.C.
5-3-2 Der Tactiek 4-4-2 RW
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.1 gemiddelde waardering 53.7
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Cowan geeft de bal voor. Merelaid rent richting de bal. Merelaid geeft de bal voor. Tabeira springt en kopt de bal. Salles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 1:0

5e minuut.
Merelaid passt de bal in één keer door. Fierro speelt de bal door. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Salles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 2:0

7e minuut.
Merelaid is nu in balbezit. Merelaid passt de bal zonder na te denken. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 3:0

8e minuut.
Žiros rent richting de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro passt de bal met de wreef. Tabeira rent richting de bal. Tabeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Merelaid zal de hoekschop nemen. Tabeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Salles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merelaid neemt de hoekschop. Tabeira krijgt zijn hoofd ertegen. Salles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bonneau met een sublieme pass. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... Farronca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torje geeft een lange en hoge pass. Mallı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski geeft de bal voor. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Farronca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Vainiontaka geeft een hoge lob. Inworp. Uzel met een snelle inworp. Torje is nu in balbezit. Torje geeft de bal voor. Farronca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vainiontaka controleert de bal met de borst. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Farronca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 3:1

24e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Bugajski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bonneau ... Strafschop! Bugajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugajski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 4:1

28e minuut.
Bonneau kopt de bal weg. Iarca is nu in balbezit. Iarca passt de bal in één keer door. Tabeira rent richting de bal. Tabeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 5:1

30e minuut.
Fierro probeert naar een medespeler te passen. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid passt de bal met de wreef. Bugajski rent richting de bal. Bugajski schiet op doel. Salles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 43%, Aiur F.C. 57%.
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 5:1

50e minuut.
Iarca passt de bal in één keer door. Merelaid is nu in balbezit. Merelaid speelt de bal door. Fierro geeft een lange en hoge pass. Tabeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salles met een sublieme pass. Korengut geeft een lange en hoge pass. Žiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiros haalt uit met een fantastische trap. Farronca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Zahorski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Torje speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 5:2

57e minuut.
Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid passt de bal in één keer door. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski draait met de bal, schiet en ... Salles probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 6:2

63e minuut.
Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje passt de bal zonder na te denken. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fierro kan de bal niet met de borst controleren. Uzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro maakt een afschuwelijke overtreding. Fierro krijgt een gele kaart. Uzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eklund komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zahorski geeft een lange en hoge pass. Korengut kopt de bal weg. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca geeft de bal voor. Salles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Sotiriadis rent richting de bal. Sotiriadis passt de bal met de wreef. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 7:2

77e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Daar is Mallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zahorski zijn tegenspeler op de grond. Zahorski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Caperozzi kopt de bal weg. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Zahorski is nu in balbezit. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wiankowski met de inworp. Torje probeert naar een medespeler te passen. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Farronca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 7:3

82e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje speelt de bal door. Mallı is nu in balbezit. Mallı haalt uit met een fantastische trap. Farronca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wiankowski probeert de bal met de borst te controleren. Iarca met een sublieme pass. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid geeft een lange en hoge pass. Bugajski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 42%, Aiur F.C. 58%.
Sociedad Sportiva Devoto - Aiur F.C. 8:3