Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ESTADIO GAWALISE PALU
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4899
PALU PUTRA BOT AI
PALU PUTRA L Tactiek NETRAL
48% Balbezit 52%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Lesz rent richting de bal. Poerwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Poerwadi passt de bal met de wreef. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Amo trapt de bal weg van het doel. Majid kopt de bal weg. Wędrowycz rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - BOT AI 1:0

10e minuut.
Şərifzadə passt de bal met de wreef. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Tobing zijn tegenspeler op de grond. Tobing krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tobing kopt de bal weg. Jalal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sturlaugsson. Sturlaugsson krijgt een gele kaart. Jalal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Poerwadi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Talpăşan verovert de bal door een tackle van achteren. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi met een sublieme pass. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Supriatna probeert naar een medespeler te passen. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi speelt de bal door. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap. Amo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tobing rent richting de bal. Amo met een sublieme pass. Supriatna kopt de bal weg. Tobing controleert de bal met de borst. Tobing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Sippel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runtu rent richting de bal. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amo trapt de bal weg. Majid kopt de bal weg. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - BOT AI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 30%, BOT AI 70%.
PALU PUTRA - BOT AI 2:0

46e minuut.
Brysiak komt het veld opgelopen. Tikhomirov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Supriatna is nu in balbezit. Supriatna passt de bal zonder na te denken. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lesz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Musriza geeft de bal voor. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sippel met de inworp. Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna passt de bal zonder na te denken. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tikhomirov is nu in balbezit. Musriza onderschept slim de pass. Musriza speelt de bal door. Daar is Jalal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalal draait met de bal, schiet en ... Amo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tobing speelt de bal door. Jalal rent richting de bal. Sturlaugsson onderschept slim de pass. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - BOT AI 3:0

80e minuut.
Sirait speelt de bal door. Majid is nu in balbezit. Majid passt de bal in één keer door. Supriatna probeert naar een medespeler te passen. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna passt de bal zonder na te denken. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ... Amo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Supriatna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purwadi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Poerwadi rent richting de bal. Purwadi speelt de bal door. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ... Amo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - BOT AI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 31%, BOT AI 69%.
PALU PUTRA - BOT AI 4:0