Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportul Onești Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3156
Sportul Onești FC Arges 1953
343 Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten incredible
average Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko speelt de bal door. Toselli met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Argeşeanu geeft de bal voor. Inworp. Ufele met de inworp. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Commerman rent richting de bal. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Toselli passt de bal met de wreef. Argeşeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:1

11e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele passt de bal met de wreef. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:2

12e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand begaat een overtreding. Ferdinand krijgt een gele kaart. Guerrero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaio Gabiola met een snel genomen vrije trap. Guerrero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damião. Cintron raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiappuzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Toselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:3

18e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Ufele rent richting de bal. Ufele speelt de bal door. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:4

20e minuut.
Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:5

22e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Argeşeanu de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stratulat rent richting de bal. Teterko onderschept slim de pass. Teterko speelt de bal door. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:6

26e minuut.
Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Hvoynev onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:7

29e minuut.
Toselli is nu in balbezit. Toselli passt de bal met de wreef. Argeşeanu is nu in balbezit. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:8

32e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argeşeanu. Argeşeanu krijgt een gele kaart. Hvoynev raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaio Gabiola komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă rent richting de bal. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev schiet op doel. Agăfiţei bokst de bal weg. Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:9

42e minuut.
Hvoynev heeft problemen om de bal te vangen. Hvoynev passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:10

43e minuut.
Chiappuzzi geeft een hoge lob. Guerrero kopt de bal weg. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:11

45e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Ufele passt de bal met de wreef. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Onești 77%, FC Arges 1953 23%.
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:12

46e minuut.
Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:13

47e minuut.
Gielens probeert naar een medespeler te passen. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Damião rent richting de bal. Hvoynev onderschept slim de pass. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:14

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Damião stond buitenspel. Chiappuzzi neemt vlug de vrije trap. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:15

50e minuut.
Gielens speelt de bal door. Damião is nu in balbezit. Hvoynev onderschept slim de pass. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Toselli is nu in balbezit. Toselli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ferdinand de bal onder controle te krijgen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teterko neemt de hoekschop. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev passt de bal zonder na te denken. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Teterko kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:16

60e minuut.
Ufele rent richting de bal. Ufele geeft de bal voor. Toselli kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei bokst de bal weg.

60e minuut.
Ciuchiţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met een snelle inworp. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

63e minuut.
Gomezjurado verovert de bal door een tackle van achteren. Gomezjurado probeert naar een medespeler te passen. Mitáček geeft de bal voor. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Ufele rent richting de bal. Ufele probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei bokst de bal weg.

65e minuut.
Ciuchiţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met een snelle inworp. Toselli is nu in balbezit. Toselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Agăfiţei met een harde bal richting middenveld. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:17

76e minuut.
Hvoynev passt de bal in één keer door. Toselli is nu in balbezit. Toselli passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jaio Gabiola kopt de bal weg. Toselli met een sublieme pass. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:18

80e minuut.
Gielens probeert naar een medespeler te passen. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei bokst de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:19

85e minuut.
Toselli rent richting de bal. Toselli passt de bal met de wreef. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:20

87e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal in één keer door. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel. Argeşeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:21

89e minuut.
Chiappuzzi probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ufele de bal. Ufele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Onești 80%, FC Arges 1953 20%.
Sportul Onești - FC Arges 1953 0:21