Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Zabrze
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8690
Bergman Hindenburg Ratele vesele
bergman Tactiek 343
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
49 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 46.9
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Chałbiński onderschept slim de pass. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 1:0

8e minuut.
Mago draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przybyś de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferenc neemt de hoekschop. Mago maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przybyś de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fierbânţeanu zal de hoekschop nemen. Mago springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Hruška speelt de bal door. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ... Czorny bokst de bal weg.

14e minuut.
Chałbiński geeft een hoge lob. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo met een sublieme pass. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Csörgő verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő speelt de bal door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago schiet op doel. Czorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 2:0

20e minuut.
Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap. Czorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 3:0

21e minuut.
Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago onderschept slim de pass. Sebok verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nußdorfer speelt de bal door. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu passt de bal in één keer door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Przybyś geeft de bal voor. Inworp. Fierbânţeanu met een snelle inworp. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ferenc passt de bal in één keer door. Mago rent richting de bal. Mago probeert naar een medespeler te passen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Czorny bokst de bal weg. Fengler onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferenc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Daar is Csörgő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ferenc met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo passt de bal in één keer door. Mago rent richting de bal. Mago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Przybyś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierbânţeanu met de inworp. Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő schiet op doel. Czorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Przybyś onderschept slim de pass. Przybyś geeft de bal voor. Fierbânţeanu kopt de bal weg. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Czorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hruška is nu in balbezit. Hruška speelt de bal door. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 4:0

40e minuut.
Fengler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferenc met de inworp. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hruška met een sublieme pass. Ferenc met een sublieme pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Czorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 5:0

45e minuut.
Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mago zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 25%, Ratele vesele 75%.
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 6:0

46e minuut.
Przybyś kopt de bal weg. Sebok probeert de bal aan de voet te houden. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 7:0

48e minuut.
Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago passt de bal zonder na te denken. Csörgő rent richting de bal. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sebok de bal onder controle te krijgen. Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Hefti onderschept slim de pass. Oikarainen begaat een overtreding. Hefti raakt geblesseerd tijdens het duel. Nußdorfer met een snel genomen vrije trap. Hefti rent richting de bal. Hefti haalt uit met een fantastische trap. Beretovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 7:1

50e minuut.
Csörgő passt de bal met de wreef. Perez Marin speelt de bal door. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 8:1

55e minuut.
Klungelig pakt Figallo de bal. Hruška verovert de bal door een tackle van achteren. Hruška met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Czorny bokst de bal weg. Sebok geeft een hoge lob. Hefti is nu in balbezit. Oikarainen geeft een hoge lob. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 9:1

58e minuut.
Oikarainen passt de bal met de wreef. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Chałbiński de bal onder controle te krijgen. Oikarainen is nu in balbezit. Hefti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hefti de bal. Hefti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ferenc probeert naar een medespeler te passen. Ðogo kan de bal niet met de borst controleren. Ðogo passt de bal met de wreef. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ... Czorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś geeft een hoge lob. Ferenc is nu in balbezit. Ferenc geeft een hoge lob. Mago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo is nu in balbezit. Sebok rent richting de bal. Mago onderschept slim de pass. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 10:1

67e minuut.
Sebok controleert de bal met de borst. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebok maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sebok naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Andaluz rent richting de bal. Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ferenc kopt de bal weg. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo passt de bal in één keer door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Amara rent richting de bal. Ferenc verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenc geeft een lange en hoge pass. Csörgő springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ferenc met een sublieme pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mago passt de bal in één keer door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo passt de bal met de wreef. Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Przybyś verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Czorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Nußdorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő onderschept slim de pass. Mago rent richting de bal. Mago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 11:1

83e minuut.
Ðogo passt de bal zonder na te denken. Hruška rent richting de bal. Hruška passt de bal met de wreef. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Czorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Oikarainen probeert naar een medespeler te passen. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Csörgő rent richting de bal. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Czorny bokst de bal weg. Klungelig pakt Fengler de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferenc neemt de hoekschop. Csörgő springt en kopt de bal. Czorny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 22%, Ratele vesele 78%.
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 11:1