Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 11 Virgine Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2229
11 Virgine Juventus Torino
Ciuma Rosie Tactiek 4-3-3 2016
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
29.4 gemiddelde waardering 47.1
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Skeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Skeide passt de bal in één keer door. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - Juventus Torino 0:1

7e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely draait met de bal, schiet en ... Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - Juventus Torino 0:2

13e minuut.
Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan geeft de bal voor. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo draait met de bal, schiet en ... Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Meler de bal. Ameno is nu in balbezit. Ameno geeft de bal voor. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
González is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Paredes met een sublieme pass. Skeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Skeide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skeide speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Caszely rent richting de bal. Caszely schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Kelter is nu in balbezit. Caszely verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - Juventus Torino 0:3

41e minuut.
Skeide rent richting de bal. Skeide passt de bal zonder na te denken. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Casal komt het veld opgelopen. Yıldız komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 62%, Juventus Torino 38%.
11 Virgine - Juventus Torino 0:3

48e minuut.
Madureira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bejan met een sublieme pass. Paredes speelt de bal door. Smotarski rent richting de bal. Gramajo onderschept slim de pass. Gramajo draait met de bal, schiet en ... Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gramajo rent richting de bal. Gramajo passt de bal met de wreef. Kelter rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Văn Dương rent richting de bal. Văn Dương geeft een lange en hoge pass. Casal rent richting de bal. Casal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vasse de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Paredes speelt de bal door. Skeide is nu in balbezit. Skeide probeert naar een medespeler te passen. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel. Yıldız bokst de bal weg.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skeide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Caszely de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Caszely rent richting de bal. Caszely geeft de bal voor. Turczyniak is nu in balbezit. Turczyniak passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skeide zal de hoekschop nemen. Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - Juventus Torino 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 58%, Juventus Torino 42%.
11 Virgine - Juventus Torino 0:4