Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hooligans Heaven
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2760
Miekkiön Palloseura Wooden Spoon Warriors
kolmio Tactiek 523 free flowing
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen good


11e minuut.
Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek passt de bal zonder na te denken. Radnai is nu in balbezit. Radnai geeft een lange en hoge pass. Preoteasa springt en kopt de bal. Munoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ardesi geeft de bal voor. Radnai kopt de bal weg. Marek rent richting de bal. Marek geeft de bal voor. Preoteasa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski geeft een hoge lob. Preoteasa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 1:0

17e minuut.
Marchal met een sublieme pass. Motteran rent richting de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 2:0

20e minuut.
Doeltrap. Munoz trapt de bal weg. Borso kopt de bal weg. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal is nu in balbezit. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Kot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 2:1

35e minuut.
Nonato bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonato geeft een lange en hoge pass. Alvær speelt de bal door. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso geeft de bal voor. Munoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marek krijgt zijn hoofd ertegen. Munoz bokst de bal weg.

40e minuut.
Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski met een sublieme pass. Borso is nu in balbezit. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miekkiön Palloseura 41%, Wooden Spoon Warriors 59%.
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 2:1

46e minuut.
Borso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vojvoda de bal onder controle te krijgen. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 3:1

51e minuut.
Daar is Radnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radnai passt de bal zonder na te denken. Holmén geeft een hoge lob. Klungelig pakt Motteran de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Motteran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski speelt de bal door. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 4:1

65e minuut.
Radnai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radnai geeft een lange en hoge pass. Borso maakt een snoekduik en kopt de bal. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Karaszewski passt de bal in één keer door. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een lange en hoge pass. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal met de wreef. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 5:1

72e minuut.
Mella kopt de bal weg. Daar is Holmén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella geeft een hoge lob. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radnai passt de bal in één keer door. Daar is Preoteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski rent richting de bal. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Radnai passt de bal in één keer door. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... Munoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 6:1

80e minuut.
Mella met een sublieme pass. Holmén met een sublieme pass. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa schiet op doel. Munoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 7:1

86e minuut.
Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal zonder na te denken. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ... Munoz bokst de bal weg. Karaszewski geeft een hoge lob. Preoteasa heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karaszewski passt de bal zonder na te denken. Borso rent richting de bal. Borso passt de bal in één keer door. Alvær geeft de bal voor. Radnai kopt de bal weg. Munoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Alvær passt de bal in één keer door. Karaszewski geeft een hoge lob. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap. Munoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miekkiön Palloseura 27%, Wooden Spoon Warriors 73%.
Miekkiön Palloseura - Wooden Spoon Warriors 8:1