Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vienna Maniacs Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10307
Vienna Maniacs FCSG 2008
442-1 Tactiek 4-4-2-SG
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
38.7 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Österreicher met een sublieme pass. Lampe is nu in balbezit. Christen verovert de bal door een tackle van achteren. Christen geeft de bal voor. Pozzaglia krijgt zijn hoofd ertegen. Wohlfahrt bokst de bal weg.

5e minuut.
Kappeler speelt de bal door. Schmidiger is nu in balbezit. Schmidiger passt de bal met de wreef. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Christen de bal. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt bokst de bal weg. Pozzaglia rent richting de bal. Wohlfahrt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klosterhuber geeft de bal voor. Daar is Lampe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach probeert naar een medespeler te passen. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bach onderschept slim de pass. Bach met een sublieme pass. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen schiet op doel. Wohlfahrt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:1

28e minuut.
Österreicher is nu in balbezit. Österreicher speelt de bal door. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia schiet op doel. Wohlfahrt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:2

37e minuut.
Schmidiger is nu in balbezit. Schmidiger geeft een hoge lob. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:3

41e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach geeft de bal voor. Jung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Maniacs 69%, FCSG 2008 31%.
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:3

48e minuut.
Bach probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann passt de bal in één keer door. Christen is nu in balbezit. Christen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jung de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia schiet op doel. Wohlfahrt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:4

57e minuut.
Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann met een sublieme pass. Läckerli speelt de bal door. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia haalt uit met een fantastische trap. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ofenmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia onderschept slim de pass. Pozzaglia geeft een hoge lob. Christen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ofenmacher met de inworp. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Läckerli geeft de bal voor. Daar is Klinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christen is nu in balbezit. Christen haalt uit met een fantastische trap. Wohlfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bühlmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Ofenmacher de bal. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:5

68e minuut.
Jung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läckerli met een snelle inworp. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger geeft de bal voor. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Christen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:6

79e minuut.
Begeyn passt de bal in één keer door. Läckerli rent richting de bal. Läckerli speelt de bal door. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:7

83e minuut.
Schmidiger verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidiger geeft een lange en hoge pass. Strohschneider heeft problemen om de bal te vangen. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen draait met de bal, schiet en ... Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Klosterhuber geeft de bal voor. Daar is Lampe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kappeler geeft een hoge lob. Pozzaglia kan de bal niet met de borst controleren. Pozzaglia schiet op doel. Wohlfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Christen onderschept slim de pass. Christen passt de bal zonder na te denken. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia schiet op doel. Wohlfahrt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Maniacs 70%, FCSG 2008 30%.
Vienna Maniacs - FCSG 2008 0:8