Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SV Hemsen Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5003
SV Hemsen Twinstars
1 Tactiek 4-4-2 romb
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.4 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Sergio onderschept slim de pass. Sergio speelt de bal door. Inworp. Foulon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peret geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Sergio verovert de bal door een tackle van achteren. Nedbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedbal speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... Stănăşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mogiełka kopt de bal weg. Hajdarević is nu in balbezit. Hajdarević speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Twinstars 1:0

18e minuut.
Mogiełka rent richting de bal. Peret verovert de bal door een tackle van achteren. Peret speelt de bal door. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peret probeert naar een medespeler te passen. Foulon is nu in balbezit. Nedbal begaat een overtreding. Nedbal krijgt een gele kaart. Foulon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Foulon kan niet meer verder spelen. Madero komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rus draait met de bal, schiet en ... Stănăşel met een sublieme pass. Hajdarević kopt de bal weg. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vân Sơn met een sublieme pass. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Infante speelt de bal door. Sergio rent richting de bal. Peret is nu in balbezit. Sergio onderschept slim de pass. Sergio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 38%, Twinstars 62%.
SV Hemsen - Twinstars 1:0

46e minuut.
Bá Long komt het veld opgelopen. Sosin komt het veld opgelopen. Fernández de Mendiola komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Psík passt de bal met de wreef. Daar is Anesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bá Long rent richting de bal. Anesin onderschept slim de pass. Anesin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mogiełka passt de bal in één keer door. Hajdarević rent richting de bal. Hajdarević geeft de bal voor. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mogiełka speelt de bal door. Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn passt de bal in één keer door. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łysik geeft de bal voor. Peret rent richting de bal. Met opzet legt Hajdarević zijn tegenspeler op de grond. Hajdarević krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bá Long passt de bal in één keer door. Militaru is nu in balbezit. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Stănăşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Twinstars 2:0

69e minuut.
Hajdarević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jacke komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nedbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rus de bal. Rus passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante geeft de bal voor. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Nedbal rent richting de bal. Nedbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mogiełka kopt de bal weg. Nedbal rent richting de bal. Met opzet legt Vân Sơn zijn tegenspeler op de grond. Vân Sơn krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nedbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sergio is nu in balbezit. Sergio geeft een lange en hoge pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Twinstars 3:0

88e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal met de wreef. Buculei is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 42%, Twinstars 58%.
SV Hemsen - Twinstars 3:0