Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SZV Club Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2683
SZV Club Nubian
vince532 Tactiek different 343
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
30.9 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten adequate
weak Passen good
average Verdedigen adequate


15e minuut.
Lewis controleert de bal met de borst. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu speelt de bal door. Mehmedović heeft problemen om de bal te vangen. Mehmedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Wood onderschept slim de pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wood speelt de bal door. Docu rent richting de bal. Docu passt de bal in één keer door. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Pintilii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Barbaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintilii bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZV Club 55%, Nubian 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SZV Club - Nubian 0:0

46e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prastowo geeft een lange en hoge pass. Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel. Pintilii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru met een sublieme pass. Mehmedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmedović haalt uit met een fantastische trap. Pintilii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZV Club - Nubian 0:1

79e minuut.
Wood met een snelle inworp. Lasek met een sublieme pass. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Pintilii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cuzuban geeft de bal voor. Lasek met een sublieme pass. Cinpoeru rent richting de bal. Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Pintilii bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZV Club 56%, Nubian 44%.
SZV Club - Nubian 0:1