Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 07Antalya Spor07 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3618
07Antalya Spor07 FKB Slovacko
delidumrul Tactiek dirty
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernat met de inworp. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. Labant bokst de bal weg. Dobrijević verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tököli geeft een hoge lob. Maloudas rent richting de bal. Tököli maakt een afschuwelijke overtreding. Tököli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Krupiński geeft een lange en hoge pass. Guşiţă kopt de bal weg. Koblak heeft problemen om de bal te vangen. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rasquilho rent richting de bal. Rasquilho geeft een hoge lob. Lindomar rent richting de bal. Vukelić onderschept slim de pass. Vukelić draait met de bal, schiet en ... Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Lindomar de bal onder controle te krijgen. Vukelić rent richting de bal. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Dziják rent richting de bal. Radziński probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Erostarbe passt de bal in één keer door. Radziński rent richting de bal. Radziński passt de bal in één keer door. Dziják rent richting de bal. Dziják geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński probeert naar een medespeler te passen. Maloudas rent richting de bal. Maloudas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Dobrijević met een sublieme pass. Erostarbe rent richting de bal. Erostarbe probeert naar een medespeler te passen. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas schiet op doel. González bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 0:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat González niet meer kan verder spelen. Ulaş komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Koblak onderschept slim de pass. Koblak geeft een lange en hoge pass. Fojtík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojtík geeft een lange en hoge pass. Vukelić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Erostarbe heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Fojtík. Goede buitenspelval van de verdediging. Dobrijević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dziják probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maloudas de bal. Cadenazzo rent richting de bal. Maloudas onderschept slim de pass. Maloudas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 55%, FKB Slovacko 45%.
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 0:1

48e minuut.
Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă passt de bal met de wreef. Dziják rent richting de bal. Dziják draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Klíč rent richting de bal. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga passt de bal met de wreef. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Ulaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fojtík onderschept slim de pass. Fojtík passt de bal zonder na te denken. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 1:1

58e minuut.
Krupiński rent richting de bal. Fojtík verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fojtík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukelić rent richting de bal. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. Labant bokst de bal weg. Erostarbe rent richting de bal. Erostarbe passt de bal zonder na te denken. Rasquilho rent richting de bal. Rasquilho geeft een hoge lob. Vukelić krijgt zijn hoofd ertegen. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pacan rent richting de bal. Guşiţă begaat een overtreding. Pacan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olive komt het veld opgelopen. Fojtík kopt de bal weg. Vukelić rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Olive ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olive naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vukelić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vukelić neemt zijn aanloop. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 2:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobic komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Radziński rent richting de bal. Radziński passt de bal in één keer door. Jacobic rent richting de bal. Jacobic schiet op doel. Ulaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klenovič komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Labant met een harde bal richting middenveld. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják passt de bal zonder na te denken. Jacobic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic haalt uit met een fantastische trap. Ulaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Krupiński kopt de bal weg. Dziják rent richting de bal. Klungelig pakt Dziják de bal. Dziják geeft de bal voor. Guşiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rasquilho geeft de bal voor. Fojtík kopt de bal weg. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 3:1

86e minuut.
Fojtík speelt de bal door. Vukelić is nu in balbezit. Dobrijević begaat een overtreding. Vukelić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukelić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 60%, FKB Slovacko 40%.
07Antalya Spor07 - FKB Slovacko 3:1