Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6459
FC REAL PI S.S.C.CONDOR
antinfo 3 Tactiek 2 vs 2
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten solid
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Fahrenholz de bal. Fahrenholz speelt de bal door. Daar is Ludwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Atamańczuk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Atamańczuk met een harde bal richting middenveld. Laulala kopt de bal weg. Ezrain Shamsuddin is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin draait met de bal, schiet en ... Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 1:0

5e minuut.
Fahrenholz onderschept slim de pass. Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 1:1

9e minuut.
Ludwikowski controleert de bal met de borst. Borboa rent richting de bal. Ludwikowski begaat een overtreding. Ludwikowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Borboa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezrain Shamsuddin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laulala kopt de bal weg. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 1:2

12e minuut.
Mamute met een snelle inworp. Coulon met een sublieme pass. Laulala rent richting de bal. Laulala schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 2:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škrebo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gabryś probeert naar een medespeler te passen. Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala draait met de bal, schiet en ... Van Camp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laulala is nu in balbezit. Laulala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 3:2

32e minuut.
Škrebo is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin geeft een lange en hoge pass. Laulala kan de bal niet met de borst controleren. Laulala draait met de bal, schiet en ... Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 4:2

40e minuut.
Miloradović kopt de bal weg. Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin speelt de bal door. Laulala is nu in balbezit. Laulala schiet op doel. Van Camp bokst de bal weg. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala haalt uit met een fantastische trap. Van Camp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Škrebo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrebo speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Deak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 51%, S.S.C.CONDOR 49%.
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 4:2

47e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. Gabryś speelt de bal door. Laulala rent richting de bal. Laulala schiet op doel. Van Camp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 5:2

52e minuut.
Subev met een snelle inworp. Klungelig pakt Ezrain Shamsuddin de bal. Ezrain Shamsuddin probeert naar een medespeler te passen. Laulala is nu in balbezit. Laulala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Van Camp trapt de bal weg van het doel. Ludwikowski kopt de bal weg. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala draait met de bal, schiet en ... Van Camp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 6:2

59e minuut.
Ezrain Shamsuddin is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin speelt de bal door. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala schiet op doel. Van Camp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 7:2

67e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Gabryś speelt de bal door. Laulala is nu in balbezit. Laulala schiet op doel. Van Camp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 8:2

73e minuut.
Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski geeft een lange en hoge pass. Llorente kopt de bal weg. Herczyk rent richting de bal. Herczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin probeert naar een medespeler te passen. Borboa rent richting de bal. Klungelig pakt Borboa de bal. Borboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 9:2

80e minuut.
Daar is Laulala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrenholz met een sublieme pass. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft de bal voor. Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz geeft de bal voor. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ezrain Shamsuddin kan de bal niet met de borst controleren. Fahrenholz geeft een hoge lob. Ezrain Shamsuddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ezrain Shamsuddin is nu in balbezit. Fahrenholz verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrenholz passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 52%, S.S.C.CONDOR 48%.
FC REAL PI - S.S.C.CONDOR 9:2