Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campione L`viv FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3452
Campione L`viv FC Hijos de Obdulio FC
3-4-3 Tactiek Botijas
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen solid


5e minuut.
Galarza kopt de bal weg. Caddeo rent richting de bal. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Martynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:1

6e minuut.
Mazzone met een snelle inworp. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomeo. Galarza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galarza kan niet meer verder spelen. Cantarelli komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomeo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paździoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Cantarelli is nu in balbezit. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński schiet op doel. Martynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:2

29e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński speelt de bal door. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Martynov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:3

33e minuut.
Cantarelli rent richting de bal. Tomeo is nu in balbezit. Tomeo passt de bal in één keer door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paździoch passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Batista probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mazzone onderschept slim de pass. Mazzone met een sublieme pass. Klungelig pakt Cantarelli de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:4

38e minuut.
Tomeo passt de bal in één keer door. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos begaat een overtreding. Barrancos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Revetria is nu in balbezit. Revetria geeft een hoge lob. Krzymiński kopt de bal weg. Guarino rent richting de bal. Guarino schiet op doel. Martynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bailón neemt de hoekschop. Guarino kopt de bal weg. Martynov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 69%, Hijos de Obdulio FC 31%.
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Cantarelli de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Khiêm. Cantarelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masagues komt het veld opgelopen. Bertalo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Al Rasibi passt de bal met de wreef. Batista geeft een lange en hoge pass. Cantarelli probeert de bal met de borst te controleren. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guarino is nu in balbezit. Guarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:5

62e minuut.
Cantarelli kopt de bal weg. Caddeo speelt de bal door. Babiy controleert de bal met de borst. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Martynov trapt de bal weg van het doel. Polunin heeft problemen om de bal te vangen. Batista met een sublieme pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Giusto geeft een hoge lob. Krzymiński kopt de bal weg. Zhabinskiy is nu in balbezit. Guarino verovert de bal door een tackle van achteren. Guarino draait met de bal, schiet en ... Martynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:6

69e minuut.
Batista passt de bal zonder na te denken. Bailón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailón geeft de bal voor. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Martynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Guarino rent richting de bal. Guarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:7

73e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Bailón verovert de bal door een tackle van achteren. Bailón geeft een lange en hoge pass. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martynov met een harde bal richting middenveld. Masagues probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Martynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Bailón kopt de bal weg. Masagues probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Martynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:8

88e minuut.
Martynov trapt de bal weg. Cantarelli kopt de bal weg. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:9

89e minuut.
Tomeo rent richting de bal. Cantarelli onderschept slim de pass. Cantarelli passt de bal zonder na te denken. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 67%, Hijos de Obdulio FC 33%.
Campione L`viv FC - Hijos de Obdulio FC 0:9