Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 21:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Thorne Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10364
BRIGHTONS FC Amanita
wider Tactiek Milky
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
51.4 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Pasquino is nu in balbezit. Ćwiek begaat een overtreding. Pasquino raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasquino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dunn kopt de bal weg. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bogoşevschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoşevschi passt de bal met de wreef. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fraire bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajzer. Rajzer krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fraire passt de bal in één keer door. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay met een sublieme pass. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. MacMinn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay geeft de bal voor. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 61%, Amanita 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRIGHTONS FC - Amanita 0:0

48e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay speelt de bal door. Anghelache rent richting de bal. Anghelache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:1

52e minuut.
Belicov onderschept slim de pass. Belicov probeert naar een medespeler te passen. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache schiet op doel. MacMinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:2

55e minuut.
Ronald is nu in balbezit. Belicov verovert de bal door een tackle van achteren. Belicov passt de bal zonder na te denken. Anghelache rent richting de bal. Anghelache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:3

60e minuut.
Belicov rent richting de bal. Belicov geeft een lange en hoge pass. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay geeft een lange en hoge pass. Pasquino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Şahinbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belicov rent richting de bal. Belicov speelt de bal door. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacMinn speelt de bal door. Ronald kopt de bal weg. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay geeft een hoge lob. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache draait met de bal, schiet en ... MacMinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:4

76e minuut.
Culincă rent richting de bal. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Guardado is nu in balbezit. Guardado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Belicov kopt de bal weg. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay speelt de bal door. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache draait met de bal, schiet en ... MacMinn bokst de bal weg.

80e minuut.
Bremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremer geeft de bal voor. Anghelache rent richting de bal. Anghelache schiet op doel. MacMinn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:5

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devaux met een sublieme pass. Anghelache rent richting de bal. Anghelache schiet op doel. MacMinn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn geeft een lange en hoge pass. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... MacMinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Amanita 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 73%, Amanita 27%.
BRIGHTONS FC - Amanita 0:6