Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Napoli United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1684
Napoli United A.C Cardoso
4231b Tactiek 4321 prova
41% Balbezit 59%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Méhes rent richting de bal. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu geeft de bal voor. Freixa is nu in balbezit. Freixa draait met de bal, schiet en ... Majearu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Krídlo is nu in balbezit. Met opzet legt Hartjes zijn tegenspeler op de grond. Krídlo raakt geblesseerd tijdens het duel. Skočdolesa met een snel genomen vrije trap. Krídlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krídlo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cucurullo rent richting de bal. Cucurullo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Wiercipięta passt de bal in één keer door. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu is nu in balbezit. Acaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sparacello geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Freixa stond buitenspel. Cucurullo neemt vlug de vrije trap. Krídlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krídlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Olaya rent richting de bal. Krídlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo is nu in balbezit. Cucurullo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cucurullo met een sublieme pass. Olaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaya passt de bal zonder na te denken. Krídlo rent richting de bal. Krídlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jabłko speelt de bal door. Pasture heeft problemen om de bal te vangen. Pasture passt de bal met de wreef. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Majearu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli United 46%, A.C Cardoso 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napoli United - A.C Cardoso 0:0

47e minuut.
Skočdolesa onderschept slim de pass. Skočdolesa met een sublieme pass. Krídlo is nu in balbezit. Krídlo schiet op doel. Tomović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - A.C Cardoso 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo probeert naar een medespeler te passen. Méhes geeft een lange en hoge pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft de bal voor. Freixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu schiet op doel. Majearu bokst de bal weg. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napoli United - A.C Cardoso 1:1

58e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo passt de bal met de wreef. Lussu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Cucurullo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jabłko is nu in balbezit. Cucurullo rent richting de bal. Cucurullo probeert naar een medespeler te passen. Freixa rent richting de bal. Freixa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stachura onderschept slim de pass. Stachura geeft een lange en hoge pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Tomović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Facondini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo passt de bal met de wreef. Krídlo is nu in balbezit. Krídlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Krídlo rent richting de bal. Krídlo haalt uit met een fantastische trap. Tomović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Méhes verovert de bal door een tackle van achteren. Méhes geeft de bal voor. Krídlo controleert de bal met de borst. Krídlo draait met de bal, schiet en ... Tomović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachura met een snelle inworp. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Krídlo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli United 59%, A.C Cardoso 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napoli United - A.C Cardoso 1:1