Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Błekitni Stargard Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2626
FC Błekitni Stargard Katex
OFF Tactiek 3rd tactic
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 27.3
uitmuntend Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zakirov met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen draait met de bal, schiet en ... Zakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 1:0

8e minuut.
Chioroglo geeft een lange en hoge pass. Gözəlov is nu in balbezit. Mihăileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Zakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 2:0

9e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Klungelig pakt Məmmədquluzadə de bal. Mihăileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Abışov rent richting de bal. Chioroglo onderschept slim de pass. Chioroglo geeft een lange en hoge pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 3:0

17e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Cecot probeert naar een medespeler te passen. Backofen rent richting de bal. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Zakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cecot rent richting de bal. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Əmirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 4:0

19e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Daar is Məmmədquluzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Zakirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Backofen kopt de bal weg. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ... Zakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cecot onderschept slim de pass. Cecot passt de bal in één keer door. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ... Zakirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 5:0

28e minuut.
Abışov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cecot de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. Zakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 6:0

31e minuut.
Cecot passt de bal in één keer door. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pausgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen met de inworp. Məmmədquluzadə rent richting de bal. Cecot verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 7:0

36e minuut.
Məmmədquluzadə met een sublieme pass. Gözəlov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Backofen passt de bal in één keer door. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abışov zijn tegenspeler op de grond. Abışov krijgt een gele kaart. Cecot raakt geblesseerd tijdens het duel. Chioroglo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 8:0

38e minuut.
Zərgərli met een sublieme pass. Məmmədquluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Zakirov rent richting de bal. Cecot rent richting de bal. Cecot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Buitrago passt de bal met de wreef. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Cecot is nu in balbezit. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 9:0

44e minuut.
Klungelig pakt Cecot de bal. Cecot geeft de bal voor. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen schiet op doel. Zakirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 22%, Katex 78%.
FC Błekitni Stargard - Katex 9:0

47e minuut.
Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Backofen de bal. Backofen schiet op doel. Zakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 10:0

50e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro met een sublieme pass. Pausgaard met een sublieme pass. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel. Zakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Məmmədquluzadə probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chioroglo met een snelle inworp. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mihăileanu is nu in balbezit. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Əmirov speelt de bal door. Pausgaard geeft een hoge lob. Daar is Backofen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecot rent richting de bal. Cecot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 11:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazımzadə komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Şahmalıyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard passt de bal in één keer door. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pausgaard met een snelle inworp. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 12:0

62e minuut.
Pausgaard passt de bal in één keer door. Chioroglo rent richting de bal. Chioroglo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cecot de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pausgaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoàng Nhật komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bəşirli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cecot is nu in balbezit. Cecot passt de bal zonder na te denken. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen schiet op doel. Zakirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 13:0

67e minuut.
Daar is Məmmədquluzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədquluzadə passt de bal in één keer door. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro met een sublieme pass. Backofen is nu in balbezit. Backofen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Məmmədquluzadə probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Zakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Hoàng Nhật met de inworp. Klungelig pakt Mihăileanu de bal. Mihăileanu met een sublieme pass. Cecot is nu in balbezit. Cecot draait met de bal, schiet en ... Zakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cecot heeft problemen om de bal te vangen. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 14:0

75e minuut.
Akifsoy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Buitrago passt de bal zonder na te denken. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen speelt de bal door. Klungelig pakt Cecot de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ... Zakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 15:0

80e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Cecot controleert de bal met de borst. Məmmədquluzadə rent richting de bal. Cecot verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 16:0

82e minuut.
Akifsoy onderschept slim de pass. Akifsoy met een sublieme pass. Alfaro met een sublieme pass. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 17:0

83e minuut.
Inworp. Hoàng Nhật met de inworp. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Katex 18:0

85e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een hoge lob. Backofen is nu in balbezit. Daar is Backofen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Zakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cecot de bal. Backofen is nu in balbezit. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Zakirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Zakirov trapt de bal weg van het doel. Alfaro kopt de bal weg. Daar is Backofen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backofen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hoàng Nhật is nu in balbezit. Abışov onderschept slim de pass. Abışov probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Zakirov bokst de bal weg. Əmirov kopt de bal weg. Hoàng Nhật is nu in balbezit. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. Zakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 18%, Katex 82%.
FC Błekitni Stargard - Katex 18:0