Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Umuarama F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3399
Umuarama F.C. Lâm Động
T-433-AlasAv Tactiek 5.3.2
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
50 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 29.8
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Nhật Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín passt de bal zonder na te denken. Gioulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Salamon is nu in balbezit. Salamon passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Micsoniu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuřín krijgt zijn hoofd ertegen. Ghirardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 1:0

5e minuut.
Gioulis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Ðăng. Gioulis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micsoniu met een snel genomen vrije trap. Kuřín rent richting de bal. Kuřín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ghirardelli trapt de bal weg. Mititelu kopt de bal weg. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Vári probeert naar een medespeler te passen. Hekrdla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuřín verovert de bal door een tackle van achteren. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 2:0

7e minuut.
Kuřín is nu in balbezit. Vervaecke begaat een overtreding. Kuřín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micsoniu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gioulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha rent richting de bal. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mititelu passt de bal in één keer door. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal met de wreef. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Huỳnh Đức is nu in balbezit. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu met een sublieme pass. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mititelu rent richting de bal. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Kuřín heeft problemen om de bal te vangen. Kuřín schiet op doel. Salamon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 3:0

13e minuut.
Daar is Kuřín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamon is nu in balbezit. Kuřín onderschept slim de pass. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal in één keer door. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ... Ghirardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 4:0

30e minuut.
Micsoniu passt de bal in één keer door. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín passt de bal in één keer door. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nhật Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 5:0

32e minuut.
Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu met een sublieme pass. Kuřín rent richting de bal. Kuřín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 6:0

33e minuut.
Feyter geeft de bal voor. Hải Ðăng kopt de bal weg. Micsoniu speelt de bal door. Gioulis is nu in balbezit. Gioulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Salamon onderschept slim de pass. Salamon probeert naar een medespeler te passen. Japinha speelt de bal door. Gioulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Japinha rent richting de bal. Japinha passt de bal met de wreef. Dziubinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioulis verovert de bal door een tackle van achteren. Gioulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mititelu kopt de bal weg. Daar is Vári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nhật Hoàng rent richting de bal. Nhật Hoàng schiet op doel. Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 7:0

43e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak probeert naar een medespeler te passen. Feyter is nu in balbezit. Japinha onderschept slim de pass. Japinha haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Huỳnh Đức passt de bal zonder na te denken. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micsoniu met een sublieme pass. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 23%, Lâm Động 77%.
Umuarama F.C. - Lâm Động 7:0

48e minuut.
Mititelu rent richting de bal. Mititelu speelt de bal door. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuřín schiet op doel. Ghirardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 8:0

49e minuut.
Guimarães is nu in balbezit. Guimarães geeft een lange en hoge pass. Gioulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 9:0

55e minuut.
Japinha rent richting de bal. Japinha met een sublieme pass. Gioulis rent richting de bal. Gioulis draait met de bal, schiet en ... Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 10:0

58e minuut.
Largo Carazo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Micsoniu de bal. Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuřín schiet op doel. Ghirardelli bokst de bal weg. Daar is Thanh Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuřín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 11:0

62e minuut.
Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager geeft een hoge lob. Kuřín rent richting de bal. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 12:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micsoniu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mititelu rent richting de bal. Mititelu geeft een lange en hoge pass. Gioulis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dziubinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 13:0

70e minuut.
Hải Ðăng met een sublieme pass. Vervaecke heeft problemen om de bal te vangen. Kuřín onderschept slim de pass. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gioulis kopt de bal weg. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu speelt de bal door. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Ghirardelli trapt de bal weg. Japinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Gioulis de bal. Gioulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ghirardelli trapt de bal weg. Mititelu kopt de bal weg. Nhật Hoàng rent richting de bal. Nhật Hoàng draait met de bal, schiet en ... Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kuřín kan de bal niet met de borst controleren. Kuřín passt de bal met de wreef. Micsoniu met een sublieme pass. Nhật Hoàng is nu in balbezit. Nhật Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gioulis is nu in balbezit. Gioulis schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu geeft de bal voor. Kuřín rent richting de bal. Kuřín schiet op doel. Ghirardelli bokst de bal weg.

83e minuut.
Doeltrap. Vári trapt de bal weg van het doel. Japinha speelt de bal door. Gioulis is nu in balbezit. Gioulis met een sublieme pass. Ghirardelli bokst de bal weg. Kuřín rent richting de bal. Kuřín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 14:0

89e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft de bal voor. Gioulis is nu in balbezit. Gioulis haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Lâm Động 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 29%, Lâm Động 71%.
Umuarama F.C. - Lâm Động 15:0