Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Douglas Turesson Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9896
Nova Slaskbo IK
Girl A About Tactiek omg8
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.6 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen good


5e minuut.
Saag geeft de bal voor. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm begaat een overtreding. Liedholm krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Deis geeft een hoge lob. Doeltrap. Uhlan trapt de bal weg. Liedholm controleert de bal met de borst. Liedholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ankarcrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarcrona draait met de bal, schiet en ... Dexler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Duckmarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Véron verovert de bal door een tackle van achteren. Véron speelt de bal door. Deis rent richting de bal. Deis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Véron passt de bal in één keer door. Ström is nu in balbezit. Ström met een sublieme pass. Deis heeft problemen om de bal te vangen. Deis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 1:0

15e minuut.
Boëthius passt de bal in één keer door. Örjansson is nu in balbezit. Gyllenhammar verovert de bal door een tackle van achteren. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lasocki passt de bal zonder na te denken. Saag is nu in balbezit. Saag met een sublieme pass. Liedholm rent richting de bal. Liedholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ström rent richting de bal. Ström passt de bal in één keer door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Öberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 2:0

21e minuut.
Véron passt de bal met de wreef. Ström is nu in balbezit. Ström speelt de bal door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Öberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guglia kopt de bal weg. Daar is Boëthius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dexler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andberger komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ström rent richting de bal. Ström speelt de bal door. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap. Öberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ström is nu in balbezit. Ström probeert naar een medespeler te passen. Örjansson rent richting de bal. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 3:0

34e minuut.
Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström passt de bal met de wreef. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Öberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 4:0

40e minuut.
Duckmarck rent richting de bal. Ström onderschept slim de pass. Ström speelt de bal door. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap. Öberg bokst de bal weg.

43e minuut.
Aubessard rent richting de bal. Aubessard passt de bal in één keer door. Ankarcrona rent richting de bal. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 5:0

44e minuut.
Véron heeft problemen om de bal te vangen. Véron probeert naar een medespeler te passen. Ström met een sublieme pass. Deis rent richting de bal. Deis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Véron rent richting de bal. Véron passt de bal zonder na te denken. Ström speelt de bal door. Daar is Deis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 25%, Slaskbo IK 75%.
Nova - Slaskbo IK 6:0

55e minuut.
Ström is nu in balbezit. Ström passt de bal met de wreef. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Öberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 7:0

59e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Véron speelt de bal door. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar geeft de bal voor. Deis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 8:0

64e minuut.
Uhlan verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlan geeft de bal voor. Żaczek probeert de bal met de borst te controleren. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubessard rent richting de bal. Aubessard geeft een lange en hoge pass. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 9:0

72e minuut.
Öberg met een harde bal richting middenveld. Liedholm controleert de bal met de borst. Liedholm passt de bal zonder na te denken. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup schiet op doel. Hudson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Aubessard speelt de bal door. Daar is Żaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liedholm rent richting de bal. Liedholm schiet op doel. Hudson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 9:1

80e minuut.
Davidsson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidsson geeft de bal voor. Ankarcrona kopt de bal weg. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar schiet op doel. Öberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström probeert naar een medespeler te passen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Andberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Aubessard geeft de bal voor. Klungelig pakt Deis de bal. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duckmarck de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aubessard neemt de hoekschop. Daar is Guglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankarcrona rent richting de bal. Ankarcrona schiet op doel. Öberg bokst de bal weg. Andberger is nu in balbezit. Gyllenhammar onderschept slim de pass. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 10:1

86e minuut.
Liedholm is nu in balbezit. Żaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żaczek met een sublieme pass. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zygmuntowicz met de inworp. Véron rent richting de bal. Véron speelt de bal door. Aubessard heeft problemen om de bal te vangen. Aubessard geeft de bal voor. Öberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 32%, Slaskbo IK 68%.
Nova - Slaskbo IK 11:1