Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: spartana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7098
spartana Nuce Maga
ciospa Tactiek sb4141
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 31
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Couñago probeert naar een medespeler te passen. Giglioli is nu in balbezit. Rejman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejman krijgt een gele kaart. Giglioli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Couñago wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Petrocchi onderschept slim de pass. Petrocchi geeft een lange en hoge pass. Magagnin is nu in balbezit. Giglioli rent richting de bal. Giglioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Couñago geeft de bal voor. Scacchi heeft problemen om de bal te vangen. Magagnin is nu in balbezit. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 1:0

15e minuut.
Migliore onderschept slim de pass. Migliore geeft een lange en hoge pass. Magagnin is nu in balbezit. Magagnin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 2:0

20e minuut.
Taibi is nu in balbezit. Erdas onderschept slim de pass. Erdas passt de bal zonder na te denken. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitacchio met een harde bal richting middenveld. Sammartino probeert naar een medespeler te passen. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Taibi passt de bal zonder na te denken. Daar is Sammartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sammartino met een sublieme pass. Giglioli heeft problemen om de bal te vangen. Giglioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Berkebay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couñago met de inworp. Giglioli rent richting de bal. Giglioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Magagnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magagnin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 3:0

30e minuut.
Berkebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Couñago verovert de bal door een tackle van achteren. Couñago probeert naar een medespeler te passen. Giglioli is nu in balbezit. Giglioli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cinghialotti onderschept slim de pass. Cinghialotti passt de bal zonder na te denken. Erdas probeert naar een medespeler te passen. Magagnin rent richting de bal. Magagnin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rejman rent richting de bal. Erdas rent richting de bal. Erdas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cinghialotti de bal. Cinghialotti schiet op doel. Vitacchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vaccaroni de bal. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 4:0

45e minuut.
Sammartino geeft een lange en hoge pass. Scacchi kopt de bal weg. Mantineo heeft problemen om de bal te vangen. Sammartino geeft de bal voor. Magagnin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 14%, Nuce Maga 86%.
spartana - Nuce Maga 4:0

46e minuut.
Ansione komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Scacchi geeft een lange en hoge pass. Petrocchi met een sublieme pass. Daar is Giglioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giglioli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vaccaroni de bal onder controle te krijgen. Vitacchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Couñago probeert naar een medespeler te passen. Erdas rent richting de bal. Erdas geeft de bal voor. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti haalt uit met een fantastische trap. Vitacchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 5:0

60e minuut.
Ballotta kopt de bal weg. Antoś is nu in balbezit. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas met een sublieme pass. Sammartino geeft de bal voor. Vitacchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magagnin rent richting de bal. Magagnin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 6:0

61e minuut.
Magagnin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoś. Magagnin raakt geblesseerd tijdens het duel. Couñago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giglioli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Taibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas passt de bal in één keer door. Giglioli rent richting de bal. Giglioli draait met de bal, schiet en ... Vitacchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Couñago is nu in balbezit. Couñago geeft de bal voor. Daar is Magagnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Erdas kopt de bal weg. Daar is Vaccaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giglioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giglioli schiet op doel. Vitacchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Nuce Maga 7:0

86e minuut.
Mantineo is nu in balbezit. Sammartino verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartino passt de bal in één keer door. Magagnin is nu in balbezit. Magagnin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 10%, Nuce Maga 90%.
spartana - Nuce Maga 7:0