Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8374
Eintracht Trnava Zaspa Gdansk 2017
hrrr na ně Tactiek mistrzostwo
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Muchomorek met de inworp. Korbas is nu in balbezit. Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek geeft een hoge lob. Gallucci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kelíšek speelt de bal door. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek geeft een lange en hoge pass. Gallucci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík passt de bal zonder na te denken. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Muráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallucci geeft de bal voor. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Muráň onderschept slim de pass. Muráň probeert naar een medespeler te passen. Gallucci heeft problemen om de bal te vangen. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Zaspa Gdansk 2017 1:0

23e minuut.
Ritko speelt de bal door. Muráň is nu in balbezit. Muráň speelt de bal door. Gallucci rent richting de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Szczur bokst de bal weg.

42e minuut.
Muráň is nu in balbezit. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci passt de bal in één keer door. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap. Szczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 30%, Zaspa Gdansk 2017 70%.
Eintracht Trnava - Zaspa Gdansk 2017 1:0

53e minuut.
Tzortzis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halčo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muchomorek probeert naar een medespeler te passen. Kelíšek met een sublieme pass. Halčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Halčo schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík rent richting de bal. Badík geeft een hoge lob. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Belko bereikt de bal nog maar net als eerste. Belko geeft een lange en hoge pass. Gajosiński onderschept slim de pass. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek geeft een hoge lob. Halčo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Zaspa Gdansk 2017 2:0

79e minuut.
Muchomorek geeft de bal voor. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek geeft de bal voor. Rejkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzielski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Kelíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelíšek geeft de bal voor. Marusarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci schiet op doel. Szczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Szczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallucci rent richting de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Zaspa Gdansk 2017 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 46%, Zaspa Gdansk 2017 54%.
Eintracht Trnava - Zaspa Gdansk 2017 3:0