Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Krida International Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6683
AS Rembang Putra Yohan
asrtactics Tactiek VMS
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
46.6 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Supriyarso is nu in balbezit. Supriyarso passt de bal met de wreef. Villafraz rent richting de bal. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Stono is nu in balbezit. Santhani begaat een overtreding. Stono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Supriyarso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yumurtacı verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ścianek zal de hoekschop nemen. Stono krijgt zijn hoofd ertegen. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rochim met een sublieme pass. Stono probeert naar een medespeler te passen. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Putra Yohan 0:1

16e minuut.
Santhani neemt vlug de vrije trap. Kogoya kopt de bal weg. Daar is Leinatamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Grigorov bokst de bal weg.

24e minuut.
Samba met een sublieme pass. Villafraz rent richting de bal. Rochim onderschept slim de pass. Stono rent richting de bal. Stono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sembiring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Putra Yohan 0:2

37e minuut.
Kogoya is nu in balbezit. Isharudin is nu in balbezit. Isharudin met een sublieme pass. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bohatý passt de bal in één keer door. Isharudin is nu in balbezit. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz geeft de bal voor. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rothstein speelt de bal door. Supriyarso speelt de bal door. Santhani rent richting de bal. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. Stono schiet op doel. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 47%, Putra Yohan 53%.
AS Rembang - Putra Yohan 0:2

51e minuut.
Kogoya rent richting de bal. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari passt de bal zonder na te denken. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bohatý met een sublieme pass. Rochim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rothstein de bal. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Supriyarso is nu in balbezit. Mahuse onderschept slim de pass. Mahuse speelt de bal door. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mahuse is nu in balbezit. Mahuse passt de bal met de wreef. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel. Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Putra Yohan 0:3

88e minuut.
Rochim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villafraz de bal onder controle te krijgen. Supriyarso kopt de bal weg. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 49%, Putra Yohan 51%.
AS Rembang - Putra Yohan 0:3