Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Peyredragon
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1809
Targaryen FC U.S. Master
One Tactiek Tactique2
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 44.8
goed Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Koza met een snelle inworp. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet geeft de bal voor. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bonnet geeft de bal voor. Araújo kopt de bal weg. Milton speelt de bal door. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Perrin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonnet de bal. Bonnet speelt de bal door. Milton rent richting de bal. Milton draait met de bal, schiet en ... Caillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dedieu probeert naar een medespeler te passen. Curyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedig verovert de bal door een tackle van achteren. Huber onderschept slim de pass. Huber geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Nicosia speelt de bal door. Dedieu met een sublieme pass. Milton is nu in balbezit. Milton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Dedieu de bal. Dedieu met een sublieme pass. Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia geeft de bal voor. Cruz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Caillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 64%, U.S. Master 36%.
Targaryen FC - U.S. Master 0:2

47e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Nicosia heeft problemen om de bal te vangen. Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Caillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Araújo de bal. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 0:3

50e minuut.
Dedieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber geeft een hoge lob. Perrin heeft problemen om de bal te vangen. Perrin geeft een lange en hoge pass. Béguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Volkmer met een sublieme pass. Rycha geeft de bal voor. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton onderschept slim de pass. Milton draait met de bal, schiet en ... Caillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milton rent richting de bal. Milton draait met de bal, schiet en ... Caillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Koza rent richting de bal. Koza passt de bal in één keer door. Nicosia rent richting de bal. Nicosia geeft een lange en hoge pass. Bonnet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Gabriel is nu in balbezit. Nicosia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicosia krijgt een gele kaart. Gabriel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabriel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonnet kopt de bal weg. Milton rent richting de bal. Milton schiet op doel. Caillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 0:4

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicosia met de inworp. Dedieu met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 0:5

86e minuut.
Sokerov speelt de bal door. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet speelt de bal door. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton schiet op doel. Caillet bokst de bal weg.

88e minuut.
Huber onderschept slim de pass. Huber passt de bal in één keer door. Güiza rent richting de bal. Güiza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - U.S. Master 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 57%, U.S. Master 43%.
Targaryen FC - U.S. Master 1:5