Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Newport County FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1023
Newport County FC Blitzkrieg Wonderers
Normal Tactiek Hacked
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 35
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Tejero verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor speelt de bal door. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski haalt uit met een fantastische trap. Canindé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:1

7e minuut.
Taylor probeert naar een medespeler te passen. Wróblewski is nu in balbezit. Pesoa rent richting de bal. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Wróblewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:2

14e minuut.
Buitenspel voor Çekiç. Goede buitenspelval van de verdediging. Giudici neemt vlug de vrije trap. Wróblewski kopt de bal weg. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wlazłowicz met een snelle inworp. Marek rent richting de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft de bal voor. Pesoa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Solanke speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molkowski. Molkowski krijgt een gele kaart. Whittaker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çekiç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sankiewicz rent richting de bal. Sankiewicz draait met de bal, schiet en ... Gershwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sankiewicz rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass. Pesoa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wróblewski de bal onder controle te krijgen. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... Canindé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wisłocki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bannister de bal onder controle te krijgen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ... Canindé probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal zonder na te denken. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:3

41e minuut.
Wlazłowicz met een snelle inworp. Taylor probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki is nu in balbezit. Wróblewski onderschept slim de pass. Wróblewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 75%, Blitzkrieg Wonderers 25%.
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:4

48e minuut.
Whittaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski geeft de bal voor. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 0:5

52e minuut.
Segalen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brazil de bal onder controle te krijgen. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç schiet op doel. Gershwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 1:5

58e minuut.
Krynicki met een sublieme pass. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz passt de bal zonder na te denken. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Segalen kopt de bal weg. Tejero heeft problemen om de bal te vangen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 1:6

82e minuut.
Wróblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pesoa is nu in balbezit. Wróblewski rent richting de bal. Pesoa rent richting de bal. Pesoa schiet op doel. Canindé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Pesoa is nu in balbezit. Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa onderschept slim de pass. Pesoa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Krynicki geeft de bal voor. Bannister kopt de bal weg. Taylor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. Canindé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 68%, Blitzkrieg Wonderers 32%.
Newport County FC - Blitzkrieg Wonderers 1:6