Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Charly F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4548
Charly F.C. DBus
MEDIOS 2 DEL Tactiek 3-4-3
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten very good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Yudin probeert naar een medespeler te passen. Bretones bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico verovert de bal door een tackle van achteren. Vico schiet op doel. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 1:0

4e minuut.
Naaris rent richting de bal. Cerezo rent richting de bal. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap. Negro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Justl onderschept slim de pass. Inworp. Mangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa haalt uit met een fantastische trap. Rosel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Louzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wódkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rosel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rosel trapt de bal weg. Vico kopt de bal weg. August heeft problemen om de bal te vangen. Naaris is nu in balbezit. Naaris haalt uit met een fantastische trap. Negro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho geeft een hoge lob. Vico rent richting de bal. Vico schiet op doel. Negro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 2:0

17e minuut.
Jipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Dorani de bal. Raminho geeft een lange en hoge pass. Naaris rent richting de bal. Naaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cerezo geeft de bal voor. Louzon rent richting de bal. Louzon geeft een lange en hoge pass. Naaris rent richting de bal. Naaris draait met de bal, schiet en ... Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makarchuk is nu in balbezit. Makarchuk geeft een lange en hoge pass. Muñoz Molina met een sublieme pass. Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap. Negro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Justl geeft een hoge lob. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel. Negro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 3:0

32e minuut.
August geeft de bal voor. Inworp. Muñoz Molina met een snelle inworp. Vico is nu in balbezit. Vico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chew met een snelle inworp. Muñoz Molina rent richting de bal. Daničić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz Molina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muñoz Molina kan niet meer verder spelen. Del Toro komt het veld opgelopen. Chew zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro geeft een hoge lob. Vico heeft problemen om de bal te vangen. Vico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 40%, DBus 60%.
Charly F.C. - DBus 3:0

46e minuut.
de Dios komt het veld opgelopen. MacOwen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Naaris de bal. Naaris passt de bal in één keer door. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 4:0

53e minuut.
Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Chew rent richting de bal. Chew passt de bal in één keer door. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel. MacOwen bokst de bal weg. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naaris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 5:0

55e minuut.
Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap. Cerezo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotomayor neemt de hoekschop. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sotomayor kopt de bal weg. Daar is Del Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro speelt de bal door. Vico rent richting de bal. Vico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho geeft een lange en hoge pass. Naaris kopt de bal weg. Vico is nu in balbezit. Vico schiet op doel. MacOwen bokst de bal weg. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chew met een sublieme pass. Naaris is nu in balbezit. Cerezo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerezo krijgt een gele kaart. Naaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vico legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - DBus 6:0

86e minuut.
Daar is Jipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vico rent richting de bal. Cerezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerezo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chew wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Naaris is nu in balbezit. Naaris passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Makarchuk de bal. Vico is nu in balbezit. Vico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naaris is nu in balbezit. Naaris haalt uit met een fantastische trap. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 36%, DBus 64%.
Charly F.C. - DBus 6:0