Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Les Oranges Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1833
Les Oranges Auckland FC
aide Tactiek 532
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 29.9
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Paukevičius rent richting de bal. Paukevičius geeft een lange en hoge pass. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Auckland FC 1:0

17e minuut.
Tichanovičius rent richting de bal. Tichanovičius met een sublieme pass. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Paukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukevičius speelt de bal door. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Auckland FC 2:0

29e minuut.
Cannibals speelt de bal door. Klungelig pakt Cocks de bal. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas rent richting de bal. Kevišas schiet op doel. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Townsend geeft de bal voor. Šaraškinas rent richting de bal. Šaraškinas passt de bal zonder na te denken. Bersenas rent richting de bal. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 31%, Auckland FC 69%.
Les Oranges - Auckland FC 2:0

49e minuut.
Paukevičius onderschept slim de pass. Paukevičius passt de bal met de wreef. McClennan heeft problemen om de bal te vangen. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas passt de bal in één keer door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas draait met de bal, schiet en ... Argolo bokst de bal weg.

63e minuut.
Bikmulinas rent richting de bal. Bikmulinas geeft de bal voor. Kevišas kopt de bal weg. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Paukevičius probeert naar een medespeler te passen. Bersenas speelt de bal door. Kevišas rent richting de bal. Kevišas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Daar is Bersenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak is nu in balbezit. Mak geeft de bal voor. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kevišas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Protopas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 41%, Auckland FC 59%.
Les Oranges - Auckland FC 2:0