Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: real del tg.jiu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7384
real del tg.jiu Jupanii Brasovului
atac Tactiek LIONS1
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 65.9
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ursino met een sublieme pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Kakas is nu in balbezit. Kakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Roman onderschept slim de pass. Roman met een sublieme pass. Kakas is nu in balbezit. Kakas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soklangaç verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hartmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pescaru de bal onder controle te krijgen. Żero met een sublieme pass. Kakas rent richting de bal. Kakas draait met de bal, schiet en ... Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kardas probeert naar een medespeler te passen. Mazilu met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Kakas is nu in balbezit. Kakas schiet op doel. Shchetinin bokst de bal weg.

16e minuut.
Żero heeft problemen om de bal te vangen. Żero probeert naar een medespeler te passen. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft de bal voor. Kakas maakt een snoekduik en kopt de bal. Shchetinin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Liga kopt de bal weg. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft een lange en hoge pass. Kakas springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Soklangaç de bal onder controle te krijgen. Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kardas passt de bal met de wreef. Eftimescu geeft de bal voor. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kakas is nu in balbezit. Kakas draait met de bal, schiet en ... Shchetinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Triana is nu in balbezit. Pescaru rent richting de bal. Ursino begaat een overtreding. Pescaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kardas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Żero passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal met de wreef. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Triana rent richting de bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Roman kopt de bal weg. Born probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman geeft een lange en hoge pass. Kakas springt en kopt de bal. Shchetinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 75%, Jupanii Brasovului 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real del tg.jiu - Jupanii Brasovului 0:0

58e minuut.
Soklangaç onderschept slim de pass. Kakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakas passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Born controleert de bal met de borst. Kardas met een sublieme pass. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Triana krijgt zijn hoofd ertegen. Melo de Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman met de inworp. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vladu rent richting de bal. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu geeft een hoge lob. Kakas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzda raakt geblesseerd tijdens het duel. Eftimescu met een snel genomen vrije trap. Pescaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Roman is nu in balbezit. Roman geeft een lange en hoge pass. Kakas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Jupanii Brasovului 0:1

88e minuut.
Hartmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roman de bal onder controle te krijgen. Born rent richting de bal. Born geeft een lange en hoge pass. Kakas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 65%, Jupanii Brasovului 35%.
real del tg.jiu - Jupanii Brasovului 0:1