Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Tehelne pole
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8881
FC Slovan Bratislava 19 Fc Slovan Pressburg
rohovka Tactiek rohova
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
21 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 54.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Warszycki met een sublieme pass. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel. Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:0

3e minuut.
Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Riva kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubek met de inworp. Riva is nu in balbezit. Riva schiet op doel. Blochwitz bokst de bal weg. Riva is nu in balbezit. Riva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:1

9e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Blochwitz met een sublieme pass. Inworp. Riva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 2:1

13e minuut.
Jenčo speelt de bal door. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel. Blochwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redondo met de inworp. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Koksov speelt de bal door. Inworp. Ištván met een snelle inworp. Riva bereikt de bal nog maar net als eerste. Riva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Riva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelicarić komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz met een sublieme pass. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pelicarić probeert de bal met de borst te controleren. Blochwitz verovert de bal door een tackle van achteren. Blochwitz probeert naar een medespeler te passen. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... Faltisko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 3:1

37e minuut.
Pletinckx heeft problemen om de bal te vangen. Pletinckx geeft de bal voor. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ištván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Faltisko bokst de bal weg. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel. Faltisko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenčo is nu in balbezit. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:1

39e minuut.
Jenčo probeert naar een medespeler te passen. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pelicarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:2

43e minuut.
Magaletta is nu in balbezit. Magaletta geeft de bal voor. Ištván rent richting de bal. Ištván schiet op doel. Faltisko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 51%, Fc Slovan Pressburg 49%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 5:2

46e minuut.
Czartoryski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Warszycki met een snelle inworp. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Torn geeft de bal voor. Hubek rent richting de bal. Hubek heeft problemen om de bal te vangen. Hubek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek passt de bal met de wreef. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Faltisko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ištván met de inworp. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić schiet op doel. Blochwitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Blochwitz trapt de bal weg. Ištván kopt de bal weg. Hubek is nu in balbezit. Hubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 6:2

63e minuut.
Ladič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel. Blochwitz bokst de bal weg. Blochwitz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redondo met de inworp. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:2

68e minuut.
Ištván is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo speelt de bal door. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Magaletta geeft de bal voor. Inworp. Pelicarić met de inworp. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Faltisko bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ištván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... Blochwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:3

75e minuut.
Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván schiet op doel. Faltisko speelt de bal door. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić schiet op doel. Blochwitz bokst de bal weg. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:4

81e minuut.
Wartalski geeft een hoge lob. Ištván is nu in balbezit. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván schiet op doel. Faltisko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 8:4

84e minuut.
Torn rent richting de bal. Torn geeft de bal voor. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki schiet op doel. Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pletinckx probeert naar een medespeler te passen. Wartalski is nu in balbezit. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Ištván probeert de bal met de borst te controleren. Ištván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ištván de bal onder controle te krijgen. Faltisko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 49%, Fc Slovan Pressburg 51%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 8:4