Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2402
B.A.R.C.A. Fulham FC
po wpierdal Tactiek Corner
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 29.5
excellent Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
McGinty is nu in balbezit. McGinty probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 1:0

7e minuut.
Sandilands neemt de hoekschop. Daar is Alegría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty draait met de bal, schiet en ... Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 2:0

10e minuut.
Tainio geeft een hoge lob. Inworp. Sandilands met de inworp. Alegría is nu in balbezit. Alegría schiet op doel. Aguas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandilands neemt de hoekschop. Alegría maakt een snoekduik en kopt de bal. Aguas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 3:0

13e minuut.
Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev passt de bal in één keer door. Czyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. McGinty is nu in balbezit. McGinty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sandilands onderschept slim de pass. Sandilands probeert naar een medespeler te passen. McGinty is nu in balbezit. McGinty schiet op doel. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alegría probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 4:0

19e minuut.
Kulas geeft een hoge lob. Czyżykowski speelt de bal door. Feldman geeft de bal voor. McGinty is nu in balbezit. McGinty haalt uit met een fantastische trap. Aguas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 5:0

25e minuut.
Feldman probeert naar een medespeler te passen. Stróżyk is nu in balbezit. Mroziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziński geeft een hoge lob. Czyżykowski springt en kopt de bal. Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Chachuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría speelt de bal door. Sandilands rent richting de bal. Sandilands speelt de bal door. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Tainio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría raakt geblesseerd tijdens het duel. Czyżykowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 6:0

32e minuut.
Sandilands met een snelle inworp. Alegría rent richting de bal. Alegría speelt de bal door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 7:0

34e minuut.
Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski passt de bal in één keer door. McGinty heeft problemen om de bal te vangen. McGinty schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 8:0

37e minuut.
Czyżykowski met een sublieme pass. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty met een sublieme pass. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 9:0

41e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Alegría is nu in balbezit. Tainio rent richting de bal. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 17%, Fulham FC 83%.
B.A.R.C.A. - Fulham FC 9:0

51e minuut.
Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandilands geeft een lange en hoge pass. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Feldman is nu in balbezit. Feldman passt de bal in één keer door. McGinty is nu in balbezit. McGinty draait met de bal, schiet en ... Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 10:0

55e minuut.
Gruppetta kan de bal niet met de borst controleren. Sandilands onderschept slim de pass. Sandilands speelt de bal door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Aguas trapt de bal weg van het doel. Alegría kopt de bal weg. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 11:0

56e minuut.
Gruppetta probeert naar een medespeler te passen. Cəfərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría onderschept slim de pass. Alegría geeft een hoge lob. McGinty is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 12:0

58e minuut.
Środoń is nu in balbezit. Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżykowski speelt de bal door. McGinty is nu in balbezit. McGinty schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Feldman is nu in balbezit. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is McGinty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aguas met een harde bal richting middenveld. Alegría kopt de bal weg. Środoń rent richting de bal. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski schiet op doel. Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandilands is nu in balbezit. Czyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 13:0

64e minuut.
Stróżyk rent richting de bal. Stróżyk probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 14:0

65e minuut.
Richardson geeft een hoge lob. Czyżykowski kopt de bal weg. Alegría probeert naar een medespeler te passen. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aguas met een sublieme pass. Mroziński kopt de bal weg. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 15:0

67e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandilands is nu in balbezit. Sandilands passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sandilands is nu in balbezit. Sandilands geeft de bal voor. McGinty is nu in balbezit. McGinty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 16:0

70e minuut.
Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. McGinty rent richting de bal. McGinty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 17:0

73e minuut.
Feldman probeert naar een medespeler te passen. McGinty met een sublieme pass. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 18:0

74e minuut.
Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk passt de bal in één keer door. McGinty rent richting de bal. McGinty draait met de bal, schiet en ... Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sandilands passt de bal met de wreef. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. McGinty is nu in balbezit. McGinty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 19:0

86e minuut.
Paterna rent richting de bal. Paterna met een sublieme pass. McGinty rent richting de bal. McGinty haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 20:0

89e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría passt de bal met de wreef. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Fulham FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 20%, Fulham FC 80%.
B.A.R.C.A. - Fulham FC 21:0